Stiri mondene

Invitatul de 12 de duminică, 19 decembrie este Eneli. Cine este Eneli?!

Invitatul de 12 de duminică, 19 decembrie este Eneli. Cine este Eneli?!
Invitatul de 12 de duminică, 19 decembrie este Eneli. Cine este Eneli?! [Sursa foto: Radio Impuls ]
Eneli, artista care a cucerit topurile muzicale internaționale, vine astăzi la Invitatul de 12. Cine este cu adevărat artista?!

Eneli este invitata lui Cosmin Cernat de astăzi și vine la Radio Impuls pentru un interviu fascinant și plin de savoare.

Ileana Maria Popescu, pe numele ei real, a fost pe locul 1 în topurile muzicale din Rusia și a povestit în cadrul unul interviu, la un moment dat, că se amuza teribil în momentul în care era cu prietenii și auzea că aveau ca ton de apel una dintre melodiile sale. 

Eneli a început să cânte de la o vârstă fragedă, într-un cor al bisericii. Despre atracția sa pentru biserică îi povestește și lui Cosmin Cernat în interviul de azi, iar noi avem o mică părticică audio. 

Citeste si: Invitatul de 12. Cine este Andreea D?! Artista a făcut baschet și muzică, dar de profesie este economist: „Mi-aș fi dorit să fac o școală de muzică”

Invitatul de 12 de duminică, 19 decembrie este Eneli. Cine este Eneli?!
Invitatul de 12 de duminică, 19 decembrie este Eneli. Cine este Eneli?![Sursa foto: Radio Impuls ]

„Mergem, cred că în jur de două ori pe lună, urcam la un schit în vârful muntelui, urcam două ore prin pădure, singure”, dezvăluie Eneli. 

Întregul interviu cu Eneli este disponibil acum și pe YouTube-ul Radio Impuls și îl poți urmări chiar aici. 

Cine este Eneli?!

Eneli a început să facă cu adevărat muzică la vârsta de 14 ani, când s-a înscris la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu, orașul natal, unde a urmat 3 ani de cursuri de canto-muzică ușoară. Ulterior, artista a mai făcut și cursuri de canto la o școală privată din București.

Un simplu cover pe care l-a postat pe YouTube în 2013 i-a adus popularitatea. Eneli a cântat piesa „Who You Are”, aparținând lui Jessie J, și a făcut furori pe YouTube până când a fost remarcată, recunoașterea muncii sale venind mai repede din străinătate decât de la noid din țară.Pentru

piesa ”Tell Me Who”, unul dintre succesele din 2017, Eneli a scris versurile, iar muzica a făcut-o împreună cu Vanotek.

Toate piesele pe care Eneli le cântă sunt compuse de ea „Mhm mhm”, fiind una dintre cele mai ascultate piese, dar pe care a scris-o cel mai ușor. 

„Am scris piesa în câteva minute. La fel ca în cazul alegerii numelui, a fost fparte spontan totul. Tot ce cânt este scris și compus de mine, consider că nu pot transmite ceva ce nu simt. Fiecare melodie are o poveste în spate, chiar și „Mhm Mhm”. O poveste reală. Nu m-am gândi nicio clipă că asta ar putea ajunge în topuri, însă s-a întâmplat. Și nu am fost atât de entuziasmată pentru faptul că a avut succes enorm, ci mai mult pentru faptul că oamenii chiar au apreciat această piesă. Pentru mine contează foarte mult cum simt oamenii muzica pe care o scriu”, a declarat Eneli în cadrul unui interviu pentru IGJ.ro.