Stiri

Inventivitate fără limite! Doi tineri au furat un cal cu taxiul

Inventivitate fără limite! Doi tineri au furat un cal cu taxiul
Doi hoți au găsit o modalitate inedită de a fura un cal. Întâmplarea face înconjurul internetului.

Doi tineri de 18 și 20 de ani au furat un cal cu taxiul din județul Vâlcea și l-au dus la Șelimbăr, județul Sibiu. Hoții din comuna Câineni care au decis să transporte calul cu taxiul au fost filmați de un participant la trafic și au ajuns în atenția polițiștilor.

La volanul mașinii de taxi se afla tânărul de 20 de ani, care conducea. În dreapta se afla prietenul său, care avea geamul coborât la portieră, prin care ținea căpăstrul calului furat.

În urma unui control al polițiștilor care s-au sesizat după în urma imaginilor de pe Facebook, s-a constat că cei doi furasera calul.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei orașului Brezoi și din cadrul posturilor de poliție comunale arondate, au documentat activitatea infracțională a doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 18 ani, ambii cu domiciliul în comuna Șelimbăr, județul Sibiu. În fapt, cei doi tineri ar fi sustras o cabalină dintr-o gospodărie, din comuna Câineni, județul Vâlcea, după care s-au deplasat cu aceasta în localitatea lor de domiciliu, respectiv comuna Șelimbăr, județul Sibiu. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, cei doi tineri au fost depistați pe raza comunei Șelimbăr, din județul Sibiu, la locuința de domiciliu a tânărului, de 20 de ani. Tot la casa tânărului de 20 de ani a fost găsit și calul răpit, care a fost înapoiat stăpânului", se arată în comunicatul emis de polițiști.

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și depuși in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.