Stiri

Învățătoare din Râmnicu Vâlcea dependentă de jocuri de noroc! A pierdut la păcănele fondul clasei

Învățătoare din Râmnicu Vâlcea dependentă de jocuri de noroc
Învățătoare din Râmnicu Vâlcea dependentă de jocuri de noroc [Sursa foto: Pariuri X]
O învățătoare din Râmnicu Vâlcea a devenit „vedetă” după ce părinții s-au plâns de mai multe ori că a jucat fondul clasei la păcănele.

Povestea a ieșit la iveală în momentul în care învățătoarea a fost recunoscută din imagini când fura dintr-un mall. Femeia de 40 de ani este acuzată de părinți că fura de mai multă vreme și mai mult decât atât, le cerea bani părinților sub diverse pretexte, însă, în realitatea ea îi folosea pentru jocurile de noroc și de cele mai multe ori pierdea.

Învățătoare din Râmnicu Vâlcea dependentă de jocuri de noroc
Învățătoare din Râmnicu Vâlcea dependentă de jocuri de noroc[Sursa foto: Pariuri X]

Femeia a furat 3.000

de lei din banii pe care îi strânsese pentru a le cumpăra manuale elevilor. Banii au fost înapoiați de soțul ei care este preot în Bunești. De altfel, învățătoarea a împrumutat aproximativ 20, 000 de lei vechi de la părinți sub pretextele că ar avea rate sau că trebuie să ajute un frate care este plecat în Germania. Așa se face că sunt părinți care i-au dat chiar și 1000 de euro.

„Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”, a declarat unul dintre părinți pentru Digi 24.

Prima reacție a conducerii școlii după isparava învățătoarei

Directorul școlii spune despre învățătoare că de-a lungul timpului a mai creat diverse probleme și au fost făcute comisii pentru limbaj neadecvat la ore, absența de la ore și furtul banilor pentru manualele auxiliare  însă niciodată nu au avut destule probe astfel încât să îi desfacă contractul de muncă. Mai mult, părinţii au spus că directoarea şcolii ar fi ştiut despre această dependenţă a femeii, însă nu a internit „de milă să nu se sinucidă”. 

„Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”, a declarat directorul școlii în care învățătoarea lucrează.

Învățătoarea, care are doi copii, a fost suspedată începând de luni. Aceasta a fost în trecut internată și la Psihiatrie, însă, cu toate acestea, a trecut de fiecare dată cu brio testele psihologice.