• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle. Cum a primit vestea și cum se pregătește de festival: „Mi-am zis că visele devin realitate”

INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle. Cum a primit vestea și cum se pregătește de festival: „Mi-am zis că visele devin realitate”
INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle [Sursa foto: Facebook]
Pe Mihai Hînda îl auzi zilnic în emisiunea „Bară la Bară”, iar pe 14 iulie vă puteți și distra alături de el la Electric Castle.

Mihai Hînda este realizatorul emisiunii Bară La Bară, însă îl mai puteți întâlni și la diverse evenimente importante în calitate de dj. Rubrica lui, „Mașina Timpului”, este extrem de iubită de impulsioniștii noștri, astfel că, cei care vor merge la Electric Castle se vor putea bucura de o rubrică ceva mai lungă, pentru că, da, Mihai Hînda va mixa la Electric Castle, la Radio Stage. 

Citeste si: Video. Mihai Hînda și Even Steven sunt live in the mix la Trovantland. Ascultă live Party Zone aici

Interviu: Mihai Hînda, pentru prima oară dj la Electric Castle, festivalul lui favorit

Am stat de vorbă cu Mihai Hînda și am aflat câteva mici secrete despre noua experiență de care va avea parte zilele acestea. Ne-a spus când va mixa și ce a pregătit, dar cel mai bine, vă lăsăm pe voi să aflați, direct de la „sursă”. Enjoy! 

1. Bună, Mihai! Știm că ești mare fan Electric Castle și aștepți an de an festivalul.

Îți mai amintești prima ta experiență în cadrul festivalului?

Încerc să-mi amintesc chiar prima emoție simțită la Electric. Cred că momentul de îndrăgosteală, ca să zic așa, a fost pe noapte. Eram într-unul dintre autocarele ce merg din Cluj la festival și când am început să ne apropiem, în bezna nopții, am văzut luminile și Ferris wheel-ul. După, bineînțeles, clasicul billboard. Mesajul de la intrarea în festival.

2.

Zi-ne o întâmplare funny de la festival și una mai puțin funny

Cea mai funny întâmplare ever e de anul trecut, ediția din 2021, când am adormit în autocar. Pe scurt, plecasem mai devreme de la festival, adică prietenii mei au rămas acolo. Ajuns în autocarul cu care urma să ne întoarcem la Cluj am pus și eu un pic geană pe geană

Când adormisem eu autocarul era plin ochi:)) Când m-am trezit am simțit că ne mișcăm doar că eram doar eu cu șoferul și încă un erou ca și mine:))

INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle. Cum a primit vestea și cum se pregătește de festival: „Mi-am zis că visele devin realitate”
INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle. Cum a primit vestea și cum se pregătește de festival: „Mi-am zis că visele devin realitate”[Sursa foto: Facebook]

3. Aranjează în ordinea preferințelor: Electric Castle, Neversea, Untold

Aaaahhh! De ce îmi faci asta!? Spre rușinea mea nu am ajuns încă la Neversea:/ Mi-am promis de câteva ediții că voi ajunge și uite că încă nu am reușit. Iar între cele două festivaluri chiar nu mă pot decide! Sunt ambele hrană pentru suflet! Sunt acolo an de an.

4.

Care este artistul/arștitii/trupa etc preferat/preferați de anul acesta? Pe cine aștepți cu nerăbdare să vezi pe scenă?

Pfaaa, deci de unde să încep?:)) Vin SOFI TUKKER! Au mai fost la Electric pe Hangar Stage. M-a durut sufletul că a trebuit să aleg atunci între Florence+ The Machine, care eram în același timp pe main, și ei daaar… Doamne… performance-ul lor, al celor de la SOFI TUKKER, a rămas una dintre cele mai frumoase amintiri pentru mine.

Anul acesta vor fi pe Main Stage. Abia îi aștept.

Pe lângă ei: Peggy Gou, Disclosure, Twenty One Pilots pe Purple Disco Machine deși l-am mai văzut o dată vara asta. Iar dintre ai noștri: Suie Paparude, Vița De Vie, Delia… cu siguranță mai sunt nume care îmi scapă acum

5. Ce așteptări ai de la ediția de acest an a festivalului?

O să le fur vorba organizatorilor: BACK TO LIFE La asta mă aștept! Să retrăim stările de dinainte de haosul ăsta urât. Iar eu mi-am propus să intru în festival în Day 0 și să mai ies Duminică. E prima oară când stăm în camping. Abia aștept experiența <3

6. Am aflat deja că anul acesta o să fii prezent pe Radio Stage din cadrul festivalului. Cum ai primit vestea?

Țin minte perfect! Eram acasă după emisia de la radio și editam un moment cu Johny Romano. Mi-a sunat telefonul și după ce mi s-a spus că voi fi și eu pe Radio Stage și am încheiat apelul cred că m-am uitat așa pe geam înspre Doamne Doamne și mi-am zis că visele devin realitate. Și I-am mulțumit, firește.

Chiar dacă nu e prima oară când pun muzică la festival- (m-am bucurat să pot să fiu prezent și la Untold la Wine Up în primele trei ediții)- fiind vorba de Electric sunt investit emoțional. Which is a good sign zic eu:) Ne vedem joi la miezul nopții pe Radio Stage <3 Fix înainte va pune muzică Andi Moisescu deci pe mine cu siguranță mă găsiți acolo bucurându-mă de setul lui

INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle. Cum a primit vestea și cum se pregătește de festival: „Mi-am zis că visele devin realitate”
INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle[Sursa foto: Facebook]

7. Cum te simți, acum, știind că din „festivalier”, vei face și tu parte din festival și îi vei vedea totul de la pupitrul de dj?

Foarte emoționat! Îmi doresc să iasă setul pe măsură! Și, bineînțeles, foarte recunoscător pentru această invitație.

8. Cum te pregătești pentru festival?

Fac un soi de repetiții, mai ales că echipamentul lor este ultimul apărut, deci am avut grijă să mă familiarizez. Iar pe lângă asta, pregătesc niște edituri faine (sper eu) pe care să le integrez în set. A! Și dragii mei prieteni m-au scos până în mall să mă ducă să îmi iau un outfit de festival:))

De nu erau ei, nu eram gătit :p

9. Cum au reacționat apropiații tăi când au auzit că vei mixa pe scena EC? Dar cei ce te urmăresc?

A fost așa de fain cum la câteva minute după ce am pus story-ul în care să dau de veste că voi pune și eu muzică au început să vină mesaje de susținere și încurajare. Mereu când primesc gânduri de genul încerc să las să se înțeleagă cât de mare impact au pentru mine cuvintele frumoase! E încurajator de-a binelea

INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle. Cum a primit vestea și cum se pregătește de festival: „Mi-am zis că visele devin realitate”
INTERVIU. Mihai Hînda va mixa pe Radio Stage la Electric Castle[Sursa foto: Facebook]

10. Și, în închiere, ne poți da un mic hint despre ce ne pregătești la Electric Castle?

Un soi de mașina Timpului dar pe stilul Electric Castle <3

11. Un mesaj pentru impulsionașitii care vin la festival, și nu numai.

Că le mulțumesc că au stat să citească până aici! Că, dacă tot suntem la mulțumiri, le sunt recunoscător pentru mesajele frumoase de pe radio din fiecare zi. Apropo din 25 ne reauzim Bară La Bară;)

Și că dacă ne vedem în festival m-ar bucura tare să ne oprim de o poveste un drink și să savurăm vara asta fără de restricții! Iar joi sper că dați o fugă și pe la Radio Stage- setul va fi de la 00:00 la 02:00

Să aveți o vară minunată și să va bucurați de tot!

Și vouă, colegilor mei, vă mulțumesc pentru setul acesta de întrebări!

Much love! Mihai