Stiri

Instagram a făcut un nou update și a intrdus o funcție de care te vei bucura cu siguranță

Instagram a făcut un nou update și a intrdus o funcție de care te vei bucura cu siguranță
Instagram a făcut un nou update și a intrdus o funcție de care te vei bucura cu siguranță [Sursa foto: PixaBay]
Instagram-ul este într-o continuă schimare, iar oficialii au anunțat că este disponibilă o nouă funcție. Despre ce este vorba?!

Instagram a ținut cont de dorințele utilizatorilor și a introdus funcția ”Swipe Up” poate fi folosită de toată lumea.

Dacă până acum puteai folosi aceastp funcție doar dacă aveai peste 10.000 de urmăritori, acum Instagram vine și în ajutorul celor cu mai puțini urmăritori, funcția fiind disponibilă și pentru ceilalți.

Utilizatorii au cerut ca funcția să poată fi folosită și de oamenii care au bussines-uri la început de drum, de exemplu, și ar vrea să se promoveze.

„Am ascultat feedback-ul comunității noastre, care dorea, de asemenea, să împărtășească lucruri care contează pentru prietenii și familiile lor. Indiferent de ceea ce vă interesează, de la gătit la voluntariat sau la cumpărături, acum aveți o posibilitate să împărtăşiți aceste lucruri în funcția Stories- indiferent de numărul urmăritorilor pe care îi aveți pe contul dumneavoastră”, au anunțat cei de la Instagram, printr-un comunicat. Funcția de swipe-up s-a schimbat puțin recent, iar link-ul pe care îl atașezi la story nu mai poate fi accesat glisând în sus, ci apare pe ecran sub formă de link scurt, iar cei care vor să îl acceseze trebuie să dea click pe el.