Stiri

INEDIT! În Thailanda Moș Crăciun a venit călare pe un elefant și a oferit măști de protecție

Moș Crăciun Thailanda
Moș Crăciun Thailanda
Moș Crăciun a lansat un nou trend! A renunțat la vestita sanie trasă de reni și a ales ceva mai exotic.

Moș Crăciun a ajuns în Thailanda călare pe un elefant. Mai exact, mai multe persoane cu barbă albă și costumate în Moș Crăciun, călare pe elefanți îmbodobiți cu beteală și măști au împărțit, miercuri, elevilor, motocicliştilor şi şoferilor din oraşul central Ayutthaya materiale sanitare de protecţie din coşuri ţinute în trompe.

Moș Crăciun Thailanda
Moș Crăciun Thailanda

Se pare că moda aceasta nu este de anul acesta pentru că în ultimii ani, elefanții au vizitat periodic elevii din zonă și le-au oferit, la sfârşit de an şcolar, cadouri, bomboane și jucării agățate de trompe.

„Aceşti patru elefanţi vor să-l reprezinte pe Moş Crăciun thailandez şi îi încurajează pe oameni să poarte măşti, să se spele pe mâini şi să urmeze dispoziţiile guvernamentale”, a declarat Itthi Pankhawlamai, manager al parcului local de elefanţi.

Moș Crăciun Thailanda
Moș Crăciun Thailanda

Și pentru că suntem încă în plină pandemie, și elefanții au respectat regulile de distanțare socială și nu au intrat în instituțiile de învățământ așa cum făceau în anii trecuți.

„Sunt puţin vesel şi trist pentru că elefanţii nu pot intra în şcoală”, a spus Pacharamon Sukphiromsanti, în vârstă de 12 ani, care a ieşit să întâmpine animalele la poartă. „Sunt amuzanţi şi minunaţi. Cred că sunt foarte drăguţi”, a spus Laksaporn Loetpiriyakamol, elev în clasa I.