Stiri

„Încetează să mai țipi ca o scroafă”, scrie un vecin sătul de țipetele din timpul actului sexual

„Încetează să mai țipi ca o scroafă”
„Încetează să mai țipi ca o scroafă” [Sursa foto: The Sun]
Un vecin care s-a săturat de zgomotele făcute de vecina lui în timp ce întreține relații intime a luat o foaie și un pix și i-a transmis un mesaj simplu.

O femeie a postat pe rețelele de socializare biletul pe care l-a primit de la vecinii sătui de zgomotele din timpul actului sexual. 

Fotografia cu mesajul primit de la vecini a devenit virală pe rețelele de socializare

O fotografie cu un mesaj primit de la vecinii sătui de țipetele unei femei din timpul actualui sexul, a devenit virală în online.

Pe foaia mare scrie cu litere mari, de tipar, un mesaj plin de disperare: „Poți, te rog, să te oprești să mai țipi ca o scroafă când toată lumea doarme? Toți ne-am săturat de asta”,

semnează vecinii femeii.

Femeia a făcut o fotografie mesajului și a postat pe rețelele de socializare. 

„Încetează să mai țipi ca o scroafă”
„Încetează să mai țipi ca o scroafă”[Sursa foto: The Sun]

Postarea cu fotografia mesajului primit de la vecini a strâns peste 21, 000 de like-uri și mai mult de 1,100 de share-uri, iar utilizatorii Twitter au inundat postarea cu mesaje de susținere și chiar amuzante pe unele locuri. 

„Vecinii gelosi sunt atât de dureroși”, a scris unul dintre internauți. Altul a scris: „Aceasta este, practic, o invitație pentru a încerca noi zgomote, hahaha”, „Ei nu sunt fani zgomotelor create de porci”, „Trebuia să le trimiți o carte Kama Sutra să le mai condimentezi viața”.

O altă persoanaă a scris că a fost într-o situație similară în trecut și viața lui a fost dificilă.

„Am trăit odată într-un apartament și vecinul meu de la etaj obișnuia să-mi bată în tavan cu coada de mătură în timpul sexului. Am încercat să râd, dar crede-mă, mi-a făcut viața un adevărat calvar”, a scris internatul. 

Sursa: The Sun