Stiri mondene

Încă un bebeluș la Casa Regală a Marii Britanii. Prinţesa Beatrice a născut

 Încă un bebeluș la Casa Regală a Marii Britanii. Prinţesa Beatrice a născut
Încă un bebeluș la Casa Regală a Marii Britanii. Prinţesa Beatrice a născut [Sursa foto: People ]
Prințesa Beatrice, fiica Prințului Andrew și a Sarahei Ferguson, a adus pe lume primul copil.

Prinţesa Beatrice, nepoata reginei Elizabeth II a Marii Britanii, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă de  2,7 kilograme. Fetița s-a născut pe 18 septembrie, într-un spital din Londra, iar marele anunț a fost dat pe conturile de socializare ale familiei regale, luni, 20 septembrie. 

„Familia ar vrea să mulţumească echipei spitalului pentru grija minunată”, se mai arată în mesaj.

 
 
 
 
 
Vezi această
postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

A fost precizat că Alteţa Sa Regală şi copilul sunt bine şi că prinţesa Beatrice şi Mozzi, soțul acesteia, sunt nerăbdători să o prezinte pe fiica lor fratelui ei mai mare, Christopher Woolf, fiul în vârstă de 5 ani al lui Mozzi dintr-o relaţie anterioară, informează News.ro

Cuplul a dat marea veste despre sarcina Prințesei Beatrice în luna may a acestui an. Fetița Prințesei Beatrice este cel de-al 12-lea stră-nepot al Reginei Elisabeta și al doilea nepot pentru Sarah Ferguson și Prințul Andrew. Prințul Andrew și soția sa au devenit pentru prima dată bunici anul acesta, când Prințesa Eugenie a adus pe lume un băiețel. 

Prințesa Beatrice a mai praticat deja rolul de mamă pentru fiul lui Edoardo Mapelli Mozzi din prima căsătorie, iar surse People au declarat că se descurcă de minune în acest rol. 

Unde se poziționează fiica prințesei Beatrice în linia regală a succesiunii la tronul regal?

Noul bebeluș de la Casa Regală ba schiba puțin linia succesiunii la tron. Fiica Prințesei Beatrice va fi pe locul al 11-lea în linia succesiunii la tronul Britanic. Această ultimă modificare vine la patru luni și jumătate după ce regula a fost ajustată în această vară, ca urmare a nașterii pe 4 iunie a fiicei prințului Harry și a lui Meghan Markle, Lilibet Diana. În fața lor se află prințul Charles (nr. 1), urmat de prințul William și cei trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis (nr. 2-5), apoi Harry și cei doi copii ai săi Archie și Lili (nr. 6-8). 

Edo, soțul Prințesei Beatrice, nu va apărea niciodată în linia succesiunii britanice ca urmare a căsătoriei sale cu Beatrice (nici mama lui Beatrice, Sarah Ferguson, soția lui William, Kate Middleton sau Meghan), deși statutul său de descendent al aristocrației italiene înseamnă fiica lui și a lui Beatrice, precum și orice alți copii pe care îi au, vor moșteni titluri (nobile donna pentru fiica lor și vor conta dacă au un fiu).