Actualitate

"În împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani!" A murit Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România

Bogdan Socol a murit
A murit comentatorul sportiv Bogdan Socol
Bogdan Socol a murit la 42 de ani dupa ce s-a inecat in timpul unui antrenament.

Bogdan Socol a fost unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din Romania. La 42 de ani, Bogdan Socol s-a stins din viață în condiții tragice, mai precis în timpul unui antrenament. Comentatorul a înotat în apa rece, însă nu mai reușit să găsească ieșirea la suprafață din cauza că a intrat sub stratul de gheata, rămânând blocat, informează gsp.ro.

Potrivit colegilor sai, Bogdan Socol a fost transportat de urgenta la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” und emedicii au făcut eforturi susținute pentru a-l resuscita. 

Bogdan Socol comentand un meci
Bogdan Socol a murit la 42 de ani

Bogdan Socol a murit in imprejurari tragice

Mihai Stoica, managerul FCSB și fost coleg cu Bogdan Socol la DigiSport, a scris pe contul său de Facebook despre decesul comentatorului:  Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit enorm fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va rămâne în memorie și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat.

  Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!

Se pare ca Bogdan Socol se antrena intensiv in onditii extreme, in ape inghetate aventurandu-se singur. Specialistii i-au tras un semnal de alarma, insa comentatorul sportiv a ignorat mesajul.

 

Bogdan Socol a avut o cariera impresionanta comentand peste 2 500 de evenimente, insa in 2017 a ales o cariera pe cont propriu. A debutat la Televiziunea Romana in primul an de facultate si a tinut mai multe cursuri de comentator sportiv.  Bogdan Socol este autorul mai multor cărți cu temă sportivă, „100 de fotbaliști legendari”, „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „Jurnalul Cupei Mondiale 2018” sau „O sută de sportivi legendari”.