Stiri

În Duminica Floriilor, o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În Duminica Floriilor, o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”
[Sursa foto: Captură KANAL D]
Grigore Leșe, rapsodul Țării Lăpușului, a făcut confesiuni surprinzătoare în ediția de duminică a emisiunii difuzată de la 22:30, la Kanal D

Duminică, 17 aprilie, Grigore Leșe, o adevărată comoară vie a folclorului românesc, rapsod al Țării Lăpușului, celebru solist de muzică populară românească, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D! 

Cine este Grigore Leșe?! 

Născut în Țara Lăpușului, a început să horească încă de la vârsta de 3 ani, întreaga sa carieră artistică este marcată de aproape 1000 de concerte susținute în țară și străinătate, și  de lansarea a peste 100 de cântece și a 9 albume cu muzică străveche.

Realizator de radio și televiziune, profesor universitar de etnomuzicologie, autor a patru cărți, doctor în muzică și doctor Honorius Causa al Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad, Grigore Leșe poate fi considerat o adevărată comoară a folclorului românesc. 

În plan personal, Grigore Leșe este divorțat și are un fiu.

“Va place Adi Minune?”, “Câte vedete are folclorul românesc?”, “V-a ajutat doctoratul să horiți mai bine?”, “Cine este <buricul pământului> în muzică?”, “Ocupați în lume locul pe care îl meritați ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Grigore Leșe duminica aceasta, la

“40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D!