Stiri

Imagini virale! O însoțitoare de zbor se ceartă cu un pasager: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta”

Imagini virale! O însoțitoare de zbor se ceartă cu un pasager: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta”
O însoțitoare de zbor se ceartă cu un pasager [Sursa foto: Captură Tik Tok ]
O însoțitoare de zbor s-a certat cu un pasager din cauza unui sendviș. Un alt pasager a filmat totul și imaginile sunt virale.

O ceartă teribilă dintre o însoțitoare de zbor și un pasager a devenit virală în mediul online. De la ce a pornit totul? 

Citește și: Antonela Roccuzzo, emoţionată până la lacrimi după ce şi-a văzut soţul campion mondial. Mesajul transmis de soția lui Messi: ”Știm cât de mult ai suferit”

Conversația uluitoare dintre pasager și însoțitoarea de zbor: „Nu mai arăta cu degetul la mine și nu mai țipa, colega mea plânge din cauza ta” 

O ceartă între un pasager și însoțitoarea de zbor a pornit într-un zbor IndiGo de la Istanbul la Delhi. Cearta ar fi pornit inițial între pasager și o altă stewardesă pe care a făcut-o să plângă după ce acesta i-a cerut o altă masă față de ceea ce comandase inițail, iar ea a spus că va verifica să vadă dacă mai sunt. Bărbatul ar fi început să strige, făcând-o pe tânără să plângă.

Imagini virale! O însoțitoare de zbor se ceartă cu un pasager: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta”
O însoțitoare de zbor se ceartă cu un pasager[Sursa foto: Captură Tik Tok ]

În înregistrarea video, o altă însoțitoare de bord poate fi auzită spunându-i pasagerului: „Vă rugăm să încercați să înțelegeți, există un cărucior și mese numărate... putem servi doar ceea ce ați comandat pe cartea de îmbarcare”, este auzită stewardesa spunând în videoclip. În timp ce ea îi explică faptul că echipajul îi poate servi doar ceea ce scrie pe cartea lui de îmbarcare, bărbatul strigă: „De ce țipi?” 

După câteva minute în care a încercat să-l calmeze pe pasager, stewardesa a izbucnit în lacrimi, ceea ce l-a înfuriat și mai mult pe pasager. 

„Arăți cu degetul spre mine și țipi la mine. Colega mea plânge din cauza ta”, spune ea în videoclip.

Protejându-și colegii și chiar pe ea însăși de maltratări, ea își ridică vocea către bărbat – arătând spre bonul de comandă rezervat anterior și explicând situația încă o dată. În mod ironic, bărbatului nu i-a plăcut să se ridice tonul la el: „De ce țipi?”, strigă el furios în fața stewardesei.

"Nu. Îmi pare atât de rău, domnule, dar nu puteți vorbi așa cu echipajul”, a spus stewardesa în ultimele secunde ale videoclipului. În timp ce o altă stewardesă a intervenit, punându-și mâna pe umărul colegului ei de serviciu, bărbatul a părut nemulțumit și agravat că lipsa lui de respect să fie transmisă în întregul avion.

„Vă ascult în pace, cu tot respectul. Dar, trebuie să respecți și echipajul”, a spus ea.

Când a început să plece, bărbatul a strigat: „Taci! Ești doar un angajat.”

„Da, sunt un angajat”, a țipat ea, „dar nu sunt servitorul tău”.

Videoclipul postat pe  Reddit a împărțit comunitatea în două.