Stiri mondene

Imagini incendiare cu iubita lui David Guetta! Uite cum arată noua cucerire a artistului

David Guetta și Jessica Ledon
David Guetta și Jessica Ledon [Sursa foto: thesun.co.uk]
David Guetta și Jessica Ledon au atras toate privirile cu cele mai recente imagini postate în mediul online. Uite cum arată iubita Dj-ului!

În anul 2015, David Guetta și Jessica Ledon au început să iasă împreună, după ce artistul a divorțat de mama copiilor lor. Deși au avut un mariaj care a durat aproximativ 22 de ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.David Guetta și fosta sa soție au împreună doi copii, Elvis în vârstă de 17 ani, şi Angie, de 13 ani. Potrivit unor surse, în urma divorțului fosta soție a primit 15 milioane de dolari.

David Guetta și Jessica Ledon, imagini hot 

În prezent, cel mai sexy DJ trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de iubita sa, Jessica Ledon. Este model și a devenit cunoscută după ce a participat în cadrul emisiunii Model Latina. Diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți este de 27 de ani. Recent, David Guetta și partenera sa de viață au fost surprinși în ipostaze incendiare, în timp ce se plimbau pe plajă, bucurându-se de soare.

Jessica Ledon
Jessica Ledon[Sursa foto: thesun.co.uk]

Jessica Ledon s-a afișat într-un costum de baie minuscul, etalându-și corpul perfect. La rândul său, David Guetta  și-a etalat mușchii bine lucrați la sală. În cadrul unui interviu, DJ-ul le-a dezvăluit fanilor că merge deseori la sală pentru a se menține în formă. Potrivit spuselor sale,timp de 40 de minute, artistul lucrează cu greutăți, de patru ori pe săptămână, iar cardio face de trei ori pe săptămână, timp de 30 de minute

David Guetta
David Guetta[Sursa foto: thesun.co.uk]