Stiri

Imagini emoționante în Ucraina. Oamenii se strâng și se roagă pentru pace

 Imagini emoționante în Ucraina. Oamenii se strâng și se roagă pentru pace
Imagini emoționante în Ucraina. Oamenii se strâng și se roagă pentru pace [Sursa foto: cnn]
În timpul bombardamentelor din Ucraina, mai mulți oameni au fost surprinși rugându-se în genunchi.

Ucraina a fost bombardată de Rusia în dimineața zilei de 24 februarie. Primele bombardamente s-au auzit lângă Kiev chiar după ora 5 dimineața și astfel s-au confirmat zvonurile care planau de câteva zile privind un eventual război început de Rusia. 

Citeste si: EXCLUSIV! UEFA face ședință de urgență după ce Rusia a invadat Ucraina. Pierde Sankt Peterburg finala Champions League? Dorinel Munteanu: „Mi-aș dori în București!”

Imaginile zilei în Ucraina. Mai mulți oameni au început să se roage în mijlocul orașului Harkov 

Teroarea și panica s-a instalat rapid printre cetățeni și în disperarea lor, nu le-au mai rămas foarte multe de făcut. În timp ce unii încearcă să se refugieze în țările din apropiere, unii oameni nu prea mai știu ce să mai facă și tot ce le-a mai rămas este credința.

Imagini emoționante au ost surprinse în Harkov. Mai mulți oameni s-au adunat în oraș și au început să se roage în genunchi. 

 Imagini emoționante în Ucraina. Oamenii se strâng și se roagă pentru pace
Imagini emoționante în Ucraina. Oamenii se strâng și se roagă pentru pace[Sursa foto: cnn]

„Cred că arată disperarea acestui moment. Vedem un grup mic de oameni şi sper că îi puteţi vedea şi voi, un grup care s-a adunat în piaţă, s-au aşezat în genunchi şi se roagă. În acest moment, chiar nu se poate şti ce va urma, ce se va întâmpla în continuare cu poporul ucrainean în orele următoare.

Este foarte frig, aşa că faptul că îi vedem pe aceşti oameni în genunchi pe piatra rece, rugându-se, este emoţionant. Cred că imaginile vorbesc despre ceea ce simt ucrainenii de rând care nu au făcut nimic rău ca să merite aşa ceva, care nu sunt într-un conflict cu Rusia, care nu îşi doresc război, care nu au treabă cu geopolitica, dar care sunt până la
urmă cei care suportă efectele acestui atac major din partea uneia dintre armatele cele mai sofisticate din lume asupra unei naţiuni suverane independente”
, a relatat corespondentul CNN Clarissa Ward.