Stiri mondene

Imagini de colecție: Cum arătau vedetele în copilărie

Cum arătau vedetele în copilărie
Cum arătau vedetele în copilărie
Iată cum arătau când erau copii cele mai populare vedete din showbiz. Vezi dacă le recunoști!

1 iunie este acea zi din an în care cei mici sunt sărbătoriți, dar este și ziua în care și cei maturi au voie să se bucure de minunile copilăriei. Totodată, este și ziua în care, cu nostalgie, răsfoim albumele cu poze de familie și ne minunăm de trecerea timpului. Pozele ne fac mereu să ne amintim cu drag de cea mai frumoasă și pură perioadă a vieții, copilăria. Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă surprindem cu o galerie foto cu poze din copilărie ale vedetelor și vă invităm să le recunoașteți pe vremea când probabil nici nu visau la celebritate.

Fotografie de colecție din copilăria Deliei Matache

Delia Matache este una dintre cele mai frumoase și cunoscute cântăreţe din România. Vedeta a postat o fotografie pe Facebook de pe vremea când avea doar câteva luni. O bluziţă şi o vestuţă, ochi mari şi curioşi, un zâmbet pur şi părul prins frumos cu un pampon arată o imagine a unei frumoase copilării din acea vreme.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Delia Matache

Smiley

Îmbrăcat la patru ace, în cămașă și cravată, cu un zâmbet schițat pe față și ochii care licăreau de o dorință nebună de a cunoaște lumea, așa arăta Smiley la vârstă de șase ani.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Smiley

Antonia

Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. O mare parte din copilărie (de la vârsta de 5 ani și până la majorat) a petrecut-o în SUA (în Las Vegas și Utah), alături de mama sa și de tatăl adoptiv. Referitor la copilăria din SUA, artista a precizat de mai multe ori că i-a fost mai greu pentru că a fost singură la părinți:  „Mi-am dorit sa am un frate sau o soră pentru ca uneori e greu să fii singur la părinți. Este mult mai bine să ai cu cine să te joci, să te certi, să petreci timpul...”.

Antonia a postat pe contul său de Instagram o imagine cu care le-a cucerit inimile fanilor. Imbracată în pijamale roz, cu flori in par, Antonia zâmbește fericită din mijlocul patului. Fotografia este facută în Statele Unite, acolo unde vedeta și-a trăit copilăria.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Citeste si: Evenimente Ziua Copilului 2022: Activităţi interesante 1 iunie

Alex Velea

Despre copilăria sa, Alex Velea a precizat că   „A fost foarte frumoasă, fericită, normală, cu o situație materială normală”.   Influențat de mama sa,artistul a urmat Facultatea de Electromecanică, dar ulterior a reușit să se lanseze în lumea showbiz-ului. O altă mențiune pe care a făcut-o, în legătură cu adolescența sa, este că era atât de pasionat de haine, încât  „ Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat”.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Alex Velea

Connect-R 

Connect-R este unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi, dar și unul dintre cei mai cool tătici din showbiz. Cântărețul este mereu deschis cu fanii săi, iar de curând a publicat pe pagina sa o fotografie din copilărie care a atras imediat atenția fanilor.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Connect-R

Mira

Toată lumea știe cum arată Mira, dar foarte puțini au idee cum arăta artista pe vremea când era doar un copil. Cântăreața a profitat de ziua mamei sale și a făcut publică o imagine rară cu ea, din copilărie.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Mira

Speak

Artistul s-a lăsat fotografiat lângă bradul de Crăciun alături de unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale vremurilor respective, Moș Crăciun. Se pare că Speak nu avea mai mult de 4-5 ani, iar copilăria lui a fost una extrem de fumoasă. De asemenea, Speak a fost surprins într-un costum tradițional românesc care îl făcea extrem de adorabil.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Speak

Cristina Ciobănașu

În imaginea postată pe Instagram, Cristina Ciobănașu apare cu un microfon în mână, îmbrăcată în costum popular, semn că folclorul a fost una dintre pasiunile sale.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Cristina Ciobănașu

Citeste si: 1 iunie 2022! Cele mai frumoase cântece dedicate copiilor și copilăriei

Madonna

În copilărie, Madonna era foarte frumoasă și acest lucru poate fi observat în pozele de colecție ale artistei. De curând, artista a publicat o imagine rară cu ea, din copilărie, pe Instagram.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Madonna

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie din copilărie. După cum bine se știe, actorul este un împătimit al mașinilor și pare că încă de foarte mic avea această pasiune. În imagine, vedeta se află la bordul primei sale mașini de jucărie, un bolid decapotabil foarte frumos.

Cum arătau vedetele din România în copilărie
Mihai Bendeac

Fuego

Talentul și carisma l-au urcat pe scenă, iar munca, determinarea și caracterul l-au plasat direct în inimile oamenilor. Puțini sunt cei care știu cum arăta Fuegă la doar 17 ani. Recent, artistul a publicat pe rețelele sociale o fotografie din adolescență.