Stiri

Imagine Dragons, pentru prima dată în România! Celebra trupă va urca pe scenă la Cluj la UNTOLD 2023

Imagine Dragons, pentru prima dată în România! Celebra trupă va urca pe scenă la Cluj la UNTOLD 2023
Imagine Dragons va urca pe scenă la UNTOLD 2023 [Sursa foto: Instagram]
Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat primul nume care va concerta la ediția din 2023 a festivalului. Biletele vor fi puse în vânzare din 28 noiembrie

Festivalul UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august în anul 2023, iar organizatorii au anunțat primul mare nume care va concerta pe scena de la Cluj. Este vorba despre Imagine Dragons, una dintre cele mai apreciate trupe de pop rock din întreaga lume, care în 2023 va veni pentru prima dată în România. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 28 noiembrie, iar organizatorii îi invită pe fani să se înscrie deja. 

Citește și: Pe ce dată este Neversea 2023? Vezi în ce perioadă are loc festivalul de la malul mării

Imagine Dragons, pentru prima dată în România! Celebra trupă va urca pe scenă la Cluj la UNTOLD 2023
Imagine Dragons va urca pe scenă la UNTOLD 2023 [Sursa foto: Instagram]

Imagine Dragons vor urca pe scenă la UNTOLD 2023

Imagine Dragons este una dintre cele mai de succes trupe de pop-rock din lume, formată în Las Vegas, Nevada, din solistul Dan Reynolds, chitaristul Wayne Sermon, basistul Ben McKee şi toboşarul Daniel Platzman. Trupa a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, ceea ce îi face să fie unii dintre cei mai bine vânduţi artişti. 

Citește și: 7 lucruri interesante despre festivalul UNTOLD. La ediția din 2023, s-au vândut 10.000 de bilete într-un singur minut

Trupa Imagine Dragons a câştigat numeroase premii, printre care trei American Music Awards, nouă Billboard Music Awards, un Grammy Award, un MTV Video Music Award şi un World Music Award. În 2014, trupa a fost nominalizată la 14 premii Billboard Music Awards, iar în 2018 a avut 11 nominalizări. 

„Fani UNTOLD, anul viitor veţi fi RADIOACTIVI. Pentru prima dată în România: IMAGINE DRAGONS live, la UNTOLD”, au anunţat organizatorii pe Facebook, făcând aluzie la una dintre piesele de mare succes a trupei, ”Radioactive”.

UNTOLD a ajuns la cea de-a opta ediție și promite în 2023 multe surprize pentru fani

Creatorii experienței  UNTOLD  spun că în 2023 vor urca pe scena de la Cluj trupe care vin pentru prima dată în România, dar și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală a festivalului. Așadar, a opta ediție aduce o poveste nouă, cu personaje noi și multe surprize pentru cei care vor participa.

Citește și: UNTOLD 2023- Primele abonamente, la vânzare

Imagine Dragons, pentru prima dată în România! Celebra trupă va urca pe scenă la Cluj la UNTOLD 2023
Imagine Dragons va urca pe scenă la UNTOLD 2023[Sursa foto: Instagram]

Festivalul va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca, unde organizatorii vor transforma cei 235.000 de metri pătrați ai Parcului Central într-o lume a diversitășii genurilor muzicale. Fanii se vor bucura de live act-uri și show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum'n'bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele. Primele 20.000 de abonamente au fost puse deja în vânzare în luna octombrie şi în luna noiembrie.