Stiri

Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022. Zodiile care trebuie să rezolve probleme din trecut

Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022. Zodiile care trebuie să rezolve probleme din trecut
Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022 este aici cu predicții pentru fiecare zodie în parte. Luna iese din Rac și intră în Leu și avem parte de surprize.

Săptămâna aceasta avem Lună Nouă. Luna va fi în Vărsător și Soarele în Leu. Pe 11 august, Venus trece din Rac în Leu și rămâne acolo până pe 14 august. Este o perioadă cu mult noroc, Venus fiind o planetă benefică. Să nu ne mire dacă totul va merge lent și vor fi roade mai mici decât eforturile pe care noi le depunem. Este o perioadă frustrantă, dar cu toate acestea, nu trebuie să ne pierdem speranța.

Citeste si: Horoscop 8 august 2022: Zi cu noroc pentru trei zodii

Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022. Vezi aici predicțiile astrelor pentru fiecare zodie în parte

Vă prezentăm  horoscopul săptămânal pentru perioada 8-14 august 2022 pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Berbec

Vă simțiți destul de stresați săptămâna aceasta. Aveți prea mult pe cap, e o perioadă foarte aglomerată și nu prea aveți libertate de mișcare. Sunteți obligați să faceți parte dintr-un program.

S-ar putea să descoperiți că lăcomia voastră chiar funcționează, în această săptămână. Veți urmări îndeaproape atât cheltuielile, cât și câștigurile.

Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022. Zodiile care trebuie să rezolve probleme din trecut
Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Venus schimbă locația, dar mai sunt o mulțime de aspecte în care sunteți implicați. S-ar putea să apară lucruri din trecut nerezolvate pe care trebuie să le rezolvați. Acum a venit scadența! Unii vă veți aduna foarte bine forțele, acum este momentul să rezolvați cele mai vechi datorii, fie că este vorba de datorii financiare sau de promisiuni pe care le-ați tot amânat. Vă concentrați la ce aveți de făcut și vă adunați forțele.

Gemeni

Aveți multe cheltuieli de făcut, în așa fel încât, această opoziție dintre Venus și Pluto să vă ceară o plată urgentă. E un termen limită și dacă nu veți reuși să duceți la îndeplinire această datorie, se va lăsa cu repercursiuni. Însă orice e posibil și nici nu știți de unde veți putea scoate acești bani. S-ar putea să aveți parte de o mare supriză.

Rac

Venus vă părăsește, dar îninate de e pleca din zodie, va forma o opoziție cu Pluto. Însă cea fost mai greu a trecut, trebuie să respirați și voi usurați, încât, după ce iese Venus de la voi din zodie, ar trebuie să resimțiți un drag de respiro. Ați avut un maraton și nu a fost simplu deloc cu toate aceste încercări. După data de 11 august s-ar putea să pleci într-o vacanță sau să iei o pauză de relaxare.

Leu

Săptămâna aceasta scoate în evidență latura ta insistantă, indignată, deoarece te-ai săturat să nu obții ceea ce îți dorești și, în schimb, forțezi lucrurile să meargă după cum vrei. Nu crezi că faci ceva rău și, într-un fel, nu greșești; pur și simplu nu ești suficient de răbdător încât să aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine. Venus va intra la voi în zodie și va aduce ajutoare. Dacă aveți nevoie de sprijin, vor apăra de undeva săptămâna aceasta

Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022. Zodiile care trebuie să rezolve probleme din trecut
Horoscopul saptamanii 8-14 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Nu mai acordați timp acelor lucruri care nu merită. Vă veți simți sentimentali și melancolici în această săptămână și s-ar putea să aveți chiar câteva regrete la care să vă gândiți. Vă veți petrece cea mai mare parte a săptămânii gândindu-vă la trecut și la cum ați fi putut schimba lucrurile dacă ai încerca. Trebuie să vă preocupați mai mult de voi și să vă odihniți.

Balanță

Luna plină vă susține foarte bine pe planul iubirii. Oportunitățile curg și sunt atât de multe dintre ele care vin spre tine încât s-ar putea să fii confuz cu privire la ce să faci cu ele. Te vei simți puțin paranoic în a nu lua o decizie greșită, deoarece nu ești pe deplin sigur dacă vreuna dintre aceste oportunități este atât de grozavă pe cât pare să promită. Îndoiala vine la mijlocul săptămânii și, dacă nu te miști curând, vei ajunge să arunci în aer toate oportunitățile. Presiunea este crescută. Mișcă-te cu înțelepciune.

Scorpion

Ești destul de stresat perioada aceasta. Niciunul dintre planuri nu funcționează așa cum ar trebui. Ai acel sentiment de parcă totul s-ar fi adunat. Trebuie să ai răbdare, deși ai impresia că sunt prea multe pe umerii tăi. Trebuie să le priorizezi, să ștergi de pe listă ce nu e urgent. În tot acest stres, vei face o curățenie generală și vei vedea că s-au așezat multe. Pe final de săptămână vei găsi un rost. Ai multe îndatoriri din urmă pe care le-ați tot amânat. Vi se cere să rezolvați cele mai vechi sarcini.

Citeste si: Horoscop chinezesc miercuri, 10 august 2022. Zi de foc pentru nativii din această zodie. Toate planurile le vor fi date peste cap

Săgetător

Trebuie să cauți explicațiile potrivite în momentul în care cineva vă trage la răspundere. Venus vine cu o dorință de ameliorare. Săptămâna aceasta te va face să te bucuri de roadele muncii tale. Lucrurile nu stau întotdeauna așa pentru tine, dar se pare că ai învățat câteva lecții importante de viață în ultimele luni, iar acum te poți considera înțelept când vine vorba de finanțe.

Capricorn

Frângerea inimii și descoperirea câtorva minciuni spuse de persoana iubită sunt ceea ce se întâmplă pentru săptămână, Capricorn. Mai rău este că te așteptai să se întâmple asta. Tu și partenerul tău ai fost în dezacord de ceva vreme și, deși nu credeai că te vor înșela cu adevărat, nu ești prea surprins să afli că au făcut-o.

S-ar putea să se simtă îngrozitor în privința asta, dar au făcut-o oricum și acesta ar putea fi începutul sfârșitului pentru tine și această persoană. Poți să-l rezolvi? Vrei și s-ar putea să poți salva lucruri cu o bună comunicare. Merită pentru tine? Acela e pe tine.

Vărsător

Totul este trudă și lucrează pentru tine săptămâna aceasta, Vărsător, ceea ce este cu siguranță un lucru cu care nu ești obișnuit. Deși s-ar putea să fii genial și talentat în anumite departamente, munca nu a fost niciodată treaba ta. Ai tendința de a te supăra pentru orice te pune în situația de a fi un muncitor, deoarece găsești toată chestia asta sub tine.

Săptămâna aceasta vă va confrunta cu privilegiul și vă va pune la cale, indiferent dacă vă place sau nu. Fii pregătit să-ți murdărești mâinile și înțelege asta: viața este muncă, indiferent dacă crezi că ești scutit de ea sau nu.

Pești

Este săptămâna în care anumite lucruri din viața voastră pur și simplu se destramă. Ai făcut o prostie și acum scăpa de sub control. N-ai făcut-o intenționat și cu siguranță nu o vei mai face, dar odată ce acest cal iese din poartă, nu se va opri până nu se va face toată paguba.

Acest lucru este legat de muncă, dar te va stresa fizic și emoțional. Veți lua această daune acasă cu dvs. Doar timpul va spune în acest moment, dar în cele din urmă vei putea fi în pace cu calamitatea la îndemână.