Stiri

Horoscop zilnic 7 decembrie 2022. Luna Plină este în Gemeni

Horoscop zilnic 7 decembrie 2022. Luna Plină este în Gemeni
Horoscop zilnic 7 decembrie 2022  [Sursa foto: Radio Impuls ]
Horoscopul pentru ziua de miercuri, 7 decembrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Luna Plină în Gemeni este un eveniment lunar atât de special. În fiecare an, primim o Lună Plină uriașă în acest semn zodiacal ciudat, care are loc întotdeauna în timpul sezonului Săgetător, aventuros, dotat educațional și iubitor. Suntem sinceri și atenți când Luna Plină este în Gemeni. Vrem să gândim lucrurile și să facem ceva ce nu am mai făcut până acum în viața noastră. De ce? Pentru că această Lună Plină are loc întotdeauna atunci când privim înainte, reflectând și asupra anului aproape în spatele nostru. 

Citește și: Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Este o perioadă intensă și agitată pentru nativii zodiacului Taur

Horoscop zilnic 7 decembrie. Vezi ce ți-au rezervat astrele

Evenimentul de luna plină din acest an ne va aduce intensitatea tuturor lucrurilor Gemeni și va atinge pasiunea înflăcărată a lui Marte retrograd, care își ia timp pentru a tranzita semnul Gemenilor.

Avem dorințe arzătoare, oameni buni. În inimile noastre și, de asemenea, în mintea noastră. 

Horoscop zilnic 7 decembrie 2022. Luna Plină este în Gemeni
Horoscop zilnic 7 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vrem să se întâmple ceva și, în timp ce Jupiter își finalizează etapa finală în Pești și Saturn se îndreaptă spre sfârșitul Vărsătorului, puterea și norocul sunt de partea noastră. Ne putem structura viețile astfel încât 2023 să fie mai bun decât 2022 a fost vreodată și să putem visa mare la viitor!  

Citește și: Horoscop 8 decembrie 2022. Zodiile care iau decizii importante

Horoscop 7 decembrie 2022. Berbec

Berbecii trebuie să fie puțin atenți la curiozitate și la mulțimea de informații pe care le notați. Astrele vă recomandă să încercați să vă vedeți de treaba voastră și să acordați atenție la puntul de vedere pe care îl exprimați.

Horoscop 7 decembrie 2022. Taur 

Taurii procesează destul de atenți informația înainte de a lua decizii importante pe zona financiară. Vă gândiți la niște ideei pe care le aveți, dar trebuie să știți că orice idee pe care o luați necesită timp.

Horoscop 7 decembrie. Gemeni

Gemenii sunt deschiși să-și îmbunătățească viață, aveți o nevoie de a cunoaște și a rezona cu ceilalți, poate o să transmiteți niște mesaje și o să spuneți lucrurilor pe nume. În cursul zilei puteți să finalizați anumite proiecte.

Horoscop  7 decembrie 2022. Rac

Racii simt că la locul de muncă sunt în centrul atenției și aveți impresia că vă implicați în toate activitățile. Vă simțiți obosiți și agitați.

Horoscop 7 decembrie 2022. Leu

Leii au schimbări de planuri, poate că sunt multe dorințe pe care le aveți, dar nu toate pot să se îndeplinească. Poate să fie și o teamă de schimbare și de a face ceva greșit

Horoscop 7 decembrie 2022. Fecioară

Fecioarele vor acorda o deosebită atenție în toate acțiunile pe care le fac, fiind precaute pentru că nu doresc să greșească. 

Horoscop 7 decembrie 2022. Balanţă 

Balanța dorește să se dezvolte și să se maturizeze. Pentru că vă doriți să avansați și să vă ridicați la nivelul așteptărilor o să încercați să vă faceți planuri noi. 

Horoscop zilnic 7 decembrie 2022. Luna Plină este în Gemeni
Horoscop zilnic 7 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 7 decembrie 2022. Scorpion

Sectorul tău de resurse partajate poate demonstra o oportunitate norocoasă pentru tine în această Lună Plină. S-ar putea să descoperi că cineva ți-a respectat etica muncii din greu și intenționează să-ți ofere resursele atât de necesare pentru a te ajuta să-ți duci compania la următorul nivel. Această Lună poate fi plină de surprize pentru tine, iar unele dintre ele pot avea chiar profituri bănești pentru timpul și investițiile tale. 

Horoscop zilnic 7 decembrie 2022. Luna Plină este în Gemeni
Horoscop zilnic 7 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 7 decembrie 2022. Săgetător 

Vei dori să fii sigur că te angajezi în ceea ce vrei să faci din toată inima. Această Lună activează sectorul dvs. de parteneriat, astfel încât un grup sau o nouă echipă poate fi creat la locul de muncă pentru a avea pe toți să lucreze la un proiect substanțial în această săptămână.

Horoscop 7 decembrie 2022. Capricorn

Este timpul pentru o schimbare? Există întotdeauna loc de îmbunătățire, iar când Luna Plină are loc astăzi în Gemeni, anumite rutine pot părea mai puțin fructuoase și depășite. S-ar putea să tânjiți după schimbare din plictiseală sau din dorința de a încerca ceva nou.

Horoscop 7 decembrie 2022. Vărsător 

Este un moment creativ pentru tine în această săptămână, iar Luna Plină din Gemeni te poate face să-ți dorești să te distrezi și să te joci. Dacă vă place să vizionați teatru în direct sau vă bucurați să puneți mâna în unele arte și meserii, luați în considerare să vedeți ce este disponibil în această săptămână. Poate vei găsi ceva ce vrei cu adevărat să faci care să-ți aducă bucurie și să-ți învioreze fericirea.

Horoscop 7 decembrie 2022. Peşti 

Familia este totul, dar sunt zile în care ai nevoie de spațiu pentru a face lucruri pentru tine. Luna în Gemeni subliniază renunțarea la lucruri pe care nu le poți controla. Este posibil să nu vă puteți alege familia, dar puteți alege cum să le răspundeți.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul   radioimpuls.ro.