Stiri

Horoscop zilnic 26 octombrie 2022. Lună nouă în Scorpion. Ce urmează să se schimbe

Horoscop zilnic 26 octombrie 2022
Horoscop zilnic 26 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscop zilnic 26 octombrie 2022. Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscopul tău zilnic pentru 26 octombrie 2022 este aici cu predicții astrologie pentru toate semnele zodiacale pentru miercuri cu Luna în Scorpion și Soarele în Scorpion. Călcăm pe ape adânci, în timp ce Luna, Soarele și Venus rămân în adâncurile semnului zodiacal Scorpion. La un nivel profund spiritual, simțim lucrurile fără să ni se spună ce sunt. Intuiția noastră psihică poate limita uneori paranoia. 

Citeste si: Horoscop săptămânal 24- 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor

Horoscop zilnic 26 octombrie 2022. Zodiile care se simt nesigure azi 

Problemele de încredere se declanșează atunci când Soarele este în conjuncție cu Venus în Scorpion. În ciuda eforturilor noastre, ne putem simți uneori pierduți și uneori puțin nesiguri. Balanța este opusul Berbecului și, pe cât Berbecul este hotărât să facă lucruri pentru sine, Balanța lasă mai degrabă pe alții să aleagă. 

Horoscop zilnic 26 octombrie 2022. Lună nouă în Scorpion. Ce urmează să se schimbe
Horoscop zilnic 26 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Cu Mercur în Balanță, darul nostru constă în capacitatea noastră de a comunica fără a ne apropia prea mult de subiect. Putem fi imparțiali și obiectivi. Putem gândi lucrurile bine și rămânem deschiși la compromis. Există o mulțime de lucruri bune care au loc acum intelectual în această perioadă pentru toate semnele zodiacale.

Dacă ai nevoie să vorbești cu un bun prieten, coleg, coleg de serviciu sau partener, astăzi este un moment minunat pentru a bea o ceașcă de cafea și a discuta despre orice ai în minte.

Berbec 

Înainte de a putea schimba lumea, există câteva lucruri în tine care trebuie abordate. Astăzi, o reacție emoțională puternică vă poate face să vă vedeți viața cu alți ochi. Acolo unde trebuie să-ți dedici puțin mai mult timp și atenția va fi chiar în fața ta, așa că fii concentrat. 

Horoscop zilnic 26 octombrie 2022. Lună nouă în Scorpion. Ce urmează să se schimbe
Horoscop zilnic 26 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Taur

Este important să legați relații din trecut. Chiar și atunci când simți că ai trecut de la o flacără pasională mai veche, o parte din tine s-ar putea să se gândească la ce s-a întâmplat în trecut din când în când. Nu trebuie să contactați acest fost pentru a încheia, dar a scrie o notă pentru a spune tot ceea ce simți, doar pentru binele tău, poate fi de ajutor pentru vindecarea ta.

Gemeni 

Ai așteptări mari de la prieteniile tale și asta pentru că ești atât de loial. Când îți pasă de cineva, îi stai în spate la orice pas și ai grijă de el. Devotamentul tău față de ceilalți este motivul pentru care te aștepți la fel în schimb. Dacă simți că o persoană nu este pe aceeași pagină, o parte din tine poate începe să se retragă puțin pentru a vedea de ce.

Rac 

Chiar dacă îți place actualul loc de muncă, Jupiter retrograd în Berbec te poate face să te gândești dacă ar trebui sau nu să găsești noi oportunități. Lucrurile care nu-ți plac la poziția ta actuală încep să te epuizeze și ai nevoie de o pauză de la stres. Acesta poate fi un moment bun pentru a-ți lua o zi liberă doar pentru a vă odihni, astfel încât să te poți simți mai împrospătat din perspectiva ta.  

Leu 

Ești un gânditor independent și atunci când trebuie să iei o decizie, timpul tău privat este un loc în care magia se întâmplă. Odată cu venirea sezonului sărbătorilor și membrii familiei care se reunesc din nou, o parte din tine s-ar putea să se simtă foarte sensibilă la subiectele politice sau conversațiile despre religie. Deocamdată, este timpul să devii mai încrezător în filozofiile tale personale în cazul în care te simți provocat și vrei să le susții cu fapte.

Fecioară 

Este timpul să aducem în discuție subiectul dificil al morții, asigurărilor și alte chestiuni care implică planificarea proprietății și patrimoniului membrilor cheie ai familiei. Poate doriți să aveți toate documentele în ordine. Vrei ca cei dragi să se simtă pregătiți în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut. Planificarea din timp poate asigura că toată lumea este pregătită și știe ce să facă într-o perioadă de stres.

Balanță 

Fiecare relație trece printr-o perioadă grea, iar viața ta amoroasă nu este diferită. Sărbătorile pot pune multă presiune asupra relației tale și s-ar putea să simți că trebuie să te retragi doar pentru a evita o ceartă. Este posibil ca tu și partenerul tău să nu fiți pe aceeași temă când vine vorba de sărbătoril. Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a vă pregăti în avans și pentru a încerca să discutați.

Citeste si: HOROSCOP CHINEZESC 2023. Descoperă ce zodie își atinge potențialul maxim

Scorpion 

Ziua ta va trece destul de repede dacă nu ții evidența modului în care îți petreci timpul. Este posibil să aveți mai multe de făcut astăzi decât de obicei și, dacă vă simțiți copleșit, spuneți așa. Ești o ființă umană și alții știu că viața poate scăpa de sub control. Atunci o bună comunicare ajută cel mai mult.

Horoscop zilnic 26 octombrie 2022. Lună nouă în Scorpion. Ce urmează să se schimbe
Horoscop zilnic 26 octombrie 2022. Lună nouă în Scorpion. Ce urmează să se schimbe[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Singura modalitate de a scăpa de stresul pe care îl simți este să faci ceva distractiv și creativ. Ești pregătit pentru un proiect mare care să-ți scoată copilul interior în evidență. De la pictură la muzică, trebuie să trăiești viața ca și cum ar fi un cântec interpretat prin artă. 

Capricorn 

Părinții și membrii familiei pot avea o mulțime de intenții bune, dar uneori ceea ce livrează ei este greșit. Trebuie să stabiliți limite clare astăzi când simțiți că o persoană a început să-și împingă propria agendă. Modul în care îți trăiești viața este alegerea și decizia ta și este bine să anunți oamenii că le respecti alegerile, dar vrei și libertatea de a trăi viața în propriile tale condiții. 

Vărsător 

Unele subiecte vor trebui scoase de pe masă astăzi. Deși există momente în care o dezbatere bună poate fi tămăduitoare și utilă, Jupiterul de astăzi la un grad critic în Berbec vă poate provoca probleme după ce conversația se termină.

Pești 

Ești gata să faci niște schimbări mari în viața ta, iar finanțele sunt cel mai bun loc pentru a începe. Asigurați-vă că vă urmăriți bugetul și nu faceți nimic riscant de care nu sunteți sigur.