• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 11 august 2022. Luna plină în Vărsător aduce schimbări mari pentru nativii acestei zodii

Horoscop zilnic 11 august 2022. Luna în Vărsător aduce schimbări mari pentru nativii acestei zodii
Horoscop zilnic 11 august 2022  [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul tău zilnic este aici cu o nouă prognoză astrologică pentru joi, 11 august. Citește horoscopul complet chiar aici.

Astăzi este o zi productivă pentru cele mai multe din zodii. Vor simți că se vor găsi multe soluții la probleme dacă vor acorda o importanță mai mare intuiției. Cu toții trebuie să ne uităm după oportunități, dar să fim dispuși să ne adaptăm la situațiile neprevăzute. 

Citeste si: Lună Plină 12 august 2022: Viața acestor zodii se schimbă complet începând cu această dată!

Horoscop zilnic 11 august 2022 

Iată prognoza astrologică pentru toate cele 12 semne zodicale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Citeste si: Lună Plină 12 august 2022: Viața acestor zodii se schimbă complet începând cu această dată!

Berbec

Este timpul să socializezi și să cunoști oameni noi, Berbec. Jupitor sare încă în ajutorul vostru, așa că pe Lună plină ar trebui să lucrați mai mult la capitolul „relații”.

Trebuie să vedeți care sunt de ajutor și care nu. Există și blocaje pe anumite zone, dar trebuie să vedeți de ce există. Trebuie să puneți la treabă talentele în tehnologie pentru a putea intra în contact cu cât mai mulți oameni mult mai ușor. Este foarte posibil să întâlnești pe cineva nou cu care nu ați mai vorbit până acum. Dacă ne revenim la relații deja existente, e o șansă să vă întăriți relația. 

Horoscop zilnic 11 august 2022. Luna plină în Vărsător aduce schimbări mari pentru nativii acestei zodii
Horoscop zilnic 11 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Taur 

Rețeaua ta de lucru este pe cale să se extindă, Taur. Dacă faceți niște schimbări în carieră veți putea atinge cele mai înalte țeluri, dar veți ieși din zona de confort. Trebuie să vă uitați spre viitor și să alegeți obiectivele serioase. Dacă lucrați într-o companie, nu este momentul potrivit să cereți o mărire de salariu. De asemenea, nu este o zi potrivită pentru investitii pe bani mulți. 

Pentru cei singuri, nu va apărea nimeni în mod concret, dar se va schimba ceva în felul vostru de a gândi despre relații, asta pentru că încă nu știți ce vă doriți cu adevărat. Relațiile deja existente au probleme, se cam pierd legăturile. 

Gemeni 

Înveți cel mai bine ascultându-i pe ceilalți, Gemeni. Trebuie să te specializezi în ceva sau să vă luați un certiciat care vă va fi de mare ajutor în viitor.

Dacă vorbim de călătorii, trebuie să vă uitați la ce vă aduce vouă în mod practic acea călătorie, unii poate promovează un produs, alți nativi poate ar vrea să se stabilească într-o țară.

Pentru cei singuri, avem o veste nu tocmai bună: nu va apărea nimeni în viața voastră în perioada următoare și asta pentru că sunteți duali în gândire. Pentru cuplurile deja existente, trebuie să faceți mici ajustări în relație pentru a fi mai bine.

Rac  

Partea ta generoasă iese la iveală. Luna în Vărsător te încurajează să-i ajuți pe alții când și unde poți. Întrucât ai o fire blândă, nu ai nevoie de prea multe încurajari pentru a te strădui să fii mai amabil și mai generos decât de obicei. Bunătatea ta va părea să curgă azi. Veți avea de câștigat dacă veți acțina mai rapid și veți duce la bun-sfârșit unele task-uri. Dacă vreți să investiți, trebuie să vă documentați foarte bine înainte. Dacă investiți alături de cineva trebuie să cunoașteți foarte bine acea persoană.  

Leu  

S-ar putea să întâlnești pe cineva special, Leu. Este momentul când relații importante se pot schimba în viața voastră. Nu este bine și vă doriți altceva. Poate că vă doriți ceva mai multă independență sau pur și simplu constatați că partenerul nu este cel potrivit pentru voi. Unele relații se desfca definitiv, dar poate se vor relua peste niște ani, în timp ce, în alte cazuri, pot apărea noi parteneri.  

Fecioară  

Împarte volumul de muncă, Fecioară. Ce nu poți face, angajați pe altcineva să facă, delegați astfel încât să vă puteți concentra asupra altor lucruri.
Trebuie să acorzi o importanță mai mare sănătății, Poate că trebuie să schimbi tratamentul sau ai nevoie de mai multe analize. Trebuie să vă umpleți timpul liber cu activități plăcute care să vă ridice vibrația. În ceea ce privesc relațiile, să știți că nu se prevede nimic la orizont, asta și pentru că sunteți preocupați de altceva.  

Balanță 

Există dragoste și oportunități romantice peste tot și nu trebuie să fie cu o persoană. Puteți vedea expresia iubirii prin artă și prin acte de bunătate făcute de alții. Astăzi, fii ca o muscă pe perete, observând cum funcționează lumea. S-ar putea să descoperi că există multe momente în care strălucește cel mai bun al umanității.
Luna plină conjunctă cu Saturn are loc în casa copiilor, a aventurii, acolo unde aveți niște restanțe. Poate ați uitat că aveți un suflet de copil și trebuie să acordați o importanță mai mare distracției. Poate ceva în relația cu copiii trenuie să se modifice. Este vremea să vă puneți pe primul loc. Unele doamne vor fi atrași de domnii mai în vârstă sau bine așezați financiar.  

Scorpion 

Este timpul să vizitezi familia și prietenii pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. Poate că vrei o altă locuință sau ai de rezolvat probleme de familie. Pote vei avea ceva necazuri cu părinții sau simțiți că viața de familie este plină de insatisfacții. Aspectul de lună plină vă mai pune să vă uitați cât de buni sunteți într-o casă. Oamenii vor veni către voi mult mai ușor. Dacă vreți să vă întăriți relația, trebuie să faceți ceva special ce nu ați mai făcut până acum. 

Săgetător

Ziua de astăzi este perfectă pentru conversații și evenimente de grup, Săgetător. Dacă ai petrecut mult timp acasă, fă-ți un plan pentru a ieși și a te distra. Trebuie să învățați să-i ascultați pe cei din jurul vostru. Veți negocia contracte. Superiorii de la muncă vă pot lăuda pentru munca bună făcută. Cumpărăturile de sărbători se vor dovedi a fi cele mai interesante. Cei care se află în modul de economisire sunt susceptibili de a construi un sold bancar bun. Vei excela în mediul academic. Din punct de vedere social, rămâi popular. Acesta este un moment favorabil pentru tine atât personal, cât și profesional. Este posibil să învingi rivalii și să ieși învingător. 

Capricorn 

În timp ce lucrurile se schimbă în criptomonede, învață tot ce poți pentru a putea decide dacă este ceva ce vrei să explorezi pentru propriul tău portofoliu de investiții. Schimbările implementate în stilul de viață vor contribui cu siguranță la o sănătate bună. Este posibil ca cineva să nu-ți respecte linia în fața familiei și acest lucru poate duce la o situație urâtă. Este posibil să se întâmple ceva care vă avantajează pe plan academic. Vă puteți aștepta ca situația financiară să se îmbunătățească substanțial. Ceva pe care ai făcut-o pe plan profesional promite să-ți aducă multe premii. 

Vărsător 

Astăzi, când Luna se află în zodia ta, viața capătă un sens complet nou pe măsură ce îți dai seama ce este mai bine pentru tine. Ești dotat cu intuiție despre viața și viitorul tău. Acesta este momentul să faceți schimbări și să lucrați la deciziile importante pe care trebuie să le luați în această săptămână. O călătorie în străinătate este pe carte și se va dovedi cea mai plăcută. Există șanse mari să încheiați o afacere de proprietate pe care ați căutat-o. Cheltuielile risipitoare te pot enerva. Nu vă va fi frică să luați binele cu răul. Cei din eșaloanele superioare pot lua unele decizii politice de mare anvergură. Este posibil să vă adăugați la cercul de prieteni făcându-ți câțiva prieteni noi. 

Horoscop zilnic 11 august 2022. Luna plină în Vărsător aduce schimbări mari pentru nativii acestei zodii
Horoscop zilnic 11 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Pești 

Dă drumul trecutului, Pești. Astăzi, concentrează-te pe lucrurile pe care știi că le poți schimba și nu pe ceea ce nu îți mai este la îndemână să lucrezi sau să le controlezi. Viața ta se mișcă într-o nouă direcție și ești menit pentru lucruri mai mari și mai bune. Mult respect și admirație sunt pregătite pentru unii pe frontul familiei. Este posibil să ajungeți la o afacere bună într-o afacere de proprietate. Coaching-ul primit pe plan academic este probabil să vă îmbunătățească performanța. Cei care caută un loc de muncă potrivit vor găsi unul. Din punct de vedere financiar, există toate probabilitățile de câștiguri acumulate din unele investiții făcute în trecut. Veți simți diferența de fitness prin adoptarea unui regim de exerciții.