Stiri

Horoscop săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022. Săptămână productivă pentru nativii zodiacali

Horoscop săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022. Săptămână productivă pentru nativii zodiacali
Horoscop săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 11 - 17 iulie 2022, conform horoscopului săptămânal! . Unii nativi au parte de o săptămână productivă și toate vor merge ca pe roate.

Iată horoscopul săptămânal pentru 11- 17 iulie 2022! Ce ne rezervă astrele?

Preocupările din această săptămână vor varia de la necazuri în dragoste, până la construirea de averi și întreprindere de succes. Demersurile de afaceri vor avea suișuri și coborâșuri, iar unele cupluri romantice se vor împăca cu deciziile lor de relație. Ne vom uita la vise urâte cauzate de o criză de conștiință și la câteva decizii prostești luate în dragoste.

De asemenea, ne uităm la noi cupluri care se formează din prietenii care au durat ani de zile. Săptămâna aceasta ne aduce materialele potrivite și instrumentele potrivite pentru a realiza ceea ce dorim. 

Horoscop săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022. Săptămână productivă pentru nativii zodiacali
Horoscop săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Jucătorii noștri puternici sunt Luna în Pluto, Luna în Săgetător, Luna în trigon Marte și Luna Plină în Capricorn. Agresorii noștri sunt opoziția cu Luna Mercur, conjuncția cu Pluto, Luna opusă lui Venus și Venus trigon Saturn. Suntem la cheremul acestor tranzite, dar puterea este, ca întotdeauna, în propriile noastre mâini. Ceea ce facem cu puterea depinde de noi. Îl vom folosi spre bine sau îl vom lăsa în cele din urmă să ne corupă? Asta rămâne de văzut. 

Citeste si: Horoscopul zilnic pentru luni, 11 iulie 2022. Zodiile care au nevoie de mai mult dialog cu cei din jur

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Berbec 

S-ar putea să te întrebi ce ai greșit în această săptămână, Berbec, deoarece multe lucruri par să se întoarcă asupra ta. Simți greutatea grea a propriei conștiințe și vine sub formă de vise urâte și presimțiri dure. Poate fi un lucru temporar, ca un buzunar de vinovăție care preia, dar nu vă faceți griji. Deciziile tale sunt solide; ai facut ce trebuie. Este doar uman să te întrebi sau să te gândești, dar să știi că ești pe drumul către o mare vindecare și că singurul tău dușman adevărat acum este mintea ta.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Taur 

Dacă ai făcut recent o investiție sau dacă ai riscat la ceva financiar, ești pe cale să primești o veste bună. Investițiile tale funcționează și săptămâna aceasta ar trebui să-ți aducă o îmbunătățire clară în materie de bani. Veți întâlni oameni care vă pot ajuta să faceți acest lucru și mai departe, dacă asta vă doriți. Ești pe mâini bune și ai prieteni pricepuți cu banii și ei îți stau la dispoziție.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Gemeni

Săptămâna depinde de tine, deoarece ești în mare putere în acest moment. Dacă alegi să faci bani, o vei face. Dacă simți nevoia să te concentrezi pe viața ta amoroasă, atunci vei vedea rezultate fericite. Dacă sănătatea ta este ceva despre care crezi că ar merita să acorzi mai mult timp, atunci, prin toate mijloacele, fă ceea ce trebuie pentru corpul tău. Și dacă doriți să vă relaxați și să fiți singuri, atunci sunteți sprijinit universal în acest sens. Ar trebui să fie o săptămână plină de pace pentru tine, Gemeni.

Citeste si: Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna noiembrie

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Rac 

Există anumite lucruri în viața ta la care ai prefera să nu te uiți și, dacă nu ești atent, s-ar putea să ajungi să plătești un preț mare pentru acea ignoranță intenționată. Nimeni nu vrea să recunoască că este fie greșit, fie prost, dar să pretinzi că un adevăr binecunoscut nu este altceva decât o minciună este ceva cu care s-ar putea să trebuiască să te confrunți în această săptămână. Nu-ți amâna responsabilitatea față de sănătatea ta; asigură-te că ai grijă de tine. 

Horoscop săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022. Săptămână productivă pentru nativii zodiacali
Horoscop săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Leu

Săptămâna aceasta este totul despre bani și foarte puțin despre altceva. În afaceri, va trebui să solicitați ajutor. Dacă alegeți să vă înconjurați de oamenii potriviți, vei fi în siguranță cu finanțele tale. Săptămâna aceasta avertizează cu privire la cheltuiala excesivă și la alegerile nebunești. Încercați să rămâneți în echilibru; tratează-te ca si cum asta te face să te simți fericit, dar incearcă să rămâi in limitele tale. Aceasta nu este săptămâna pentru a risca, ci pentru a asculta sfaturi bune care să fie luate în considerare. Cu alte cuvinte, ascultați, dar nu acționați.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Fecioară

Tu ești semnul zodiacal care culege beneficiile unei vieți amoroase fericite în această săptămână, Fecioară. Ceea ce face ca totul să se simtă atât de bine este că tu și partenerul tău, ați trecut împreună un prag, iar voi doi ați acceptat schimbarea. Schimbarea la care ai lucrat aduce noutate în relație și asta aduce spontaneitate și entuziasm. Nu te mai simți blocat într-un tipar; tu și partenerul tău sunteți acum liberi să vă explorați unul pe celălalt într-o lumină nouă.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Balanță 

Săptămâna aceasta vă face să vă mișcați rapid. Sunteți în mișcare, iar acest lucru ar putea însemna o călătorie sau o călătorie rapidă pentru afaceri. Este posibil să nu fi fost pregătit pentru asta, deoarece pare a fi o mișcare spontană; totuși, ideea de călătorie îți sună destul de minunat. Ce este mai frumos este că nu te va costa mulți bani, iar avantajele acestei excursii vor fi minunate și vindecătoare. Așteptați-vă vești fericite și o nouă privire plină de speranță asupra vieții.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Scorpion 

Săptămâna aceasta te simți foarte mult ca un făcător de probleme, deoarece ești încăpățânat și rezistent la tot ceea ce ți se înmânează. Tu ești chiar numele adversității, Scorpion, și s-ar putea să te trezești că te lupți cu toți și oricine doar pentru a obține o creștere a lor. Vrei să-i vezi pe oameni care demonstrează că sunt în viață și nu doar fac parte din turmă. Inspiri rebeliune celor din jurul tău și nu ești mulțumit până când toată lumea este înflăcărată de același tip de furie pe care o trăiești în această săptămână. 

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Săgetător 

Cineva trebuie să oprească „aia” și acea persoană ești tu, Săgetător. Oricare ar fi „acesta”, a scăpat de sub control. Natura ta independentă refuză „să faci ceea ce ți se spune” și vei petrece cea mai mare parte a acestei săptămâni dând un exemplu de independență și liberă gândire. Ți-ar plăcea să-i influențezi pe alții, dar viețile lor aparțin fie lor, fie să le salveze, fie să le risipească. Nu e problema ta.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Capricorn

Săptămâna aceasta aduce dificultăți și frustrare din cauza certurilor și neînțelegerilor la domiciliu și la locul de muncă. Este aproape ca și cum unul îl afectează pe celălalt; elimini problemele tale personale asupra oamenilor de la locul de muncă, iar atunci când aceștia reacționează negativ, aduci acea negativitate înapoi acasă pentru a le împărtăși cu oamenii cu care trăiești. Este un cerc vicios care nu te duce nicăieri până când realizezi că totul ține de propria ta percepție. Odată ce obții asta, vei putea curge mai ușor prin toate, Capricorn.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Vărsător  

Săptămâna aceasta vor fi luate decizii ferme, Vărsător, iar tu vei fi ultimul cuvânt asupra tuturor. Acesta nu este momentul pentru frivolitate; în timp ce poate doriți să vă distrați și să petreceți toată nopțile- aceasta NU este absolut săptămâna pentru asta. Trebuie să rămâi conștient, deoarece multe lucruri importante vor necesita atenția ta intensă. Anticipați tratarea cu documente și acte juridice. Ai înțelepciunea în tine pentru a face mișcările corecte.

Horoscopul săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru Pești

Aceasta este o săptămână în care va trebui să vă acceptați circumstanțele mai degrabă decât să rezistați la ceea ce se întâmplă. Există ceva în viața ta cu care nu te mai poți lupta; a luat tot ce este mai bun din tine și ți-ai face o favoare acceptând-o și mergând mai departe. Cel mai bine este să nu zăboviți asupra niciunei eșecuri personale în acest moment. Ceea ce este făcut este făcut și nu se poate anula. Trecutul rămâne trecutul. Cunoaște-l, deține-l și acționează în consecință, Pești.