• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023: Taurii au de luat o decizie importantă. Fecioarele sunt înconjurate de dragoste

Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023: Taurii au de luat o decizie importantă. Fecioarele sunt înconjurate de dragoste
Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 9- 15 ianuarie 2023! Se anunță o săptămână liniștită pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi se vor concentra pe îndatoririle de la locul de muncă, iar acest lucru le va aduce o mulțime de satisfacții, în timp ce alții sunt concentrați pe realțiile cu cei din jur. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!   

Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023: Taurii au de luat o decizie importantă. Fecioarele sunt înconjurate de dragoste
Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop ianuarie 2023. Berbecii încep anul cu dreptul

Horoscop săptămânal 9- 15 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și: Horoscop chinezesc 9 ianuarie 2023. Previziuni astrale la început de săptămână

Berbec 

Ești pur și simplu condus de propriile instincte în această săptămână, deoarece ai obiective de îndeplinit și vrei să le realizezi pe toate.

Nu ești pregătit să socializezi în acest moment, deoarece te simți mult mai mulțumit de îndeplinirea sarcinilor pe care ți le-ai propus. Sunteți orientat spre succes și astrele sunt de partea voastră. Deși asta ar putea părea că îți dedici tot timpul muncii și nu mai ai timp de tine, ești fericit să faci ceea ce simți. Ești de neoprit și ambițios.

Taur 

Marea decizie este luată în această săptămână și îți vine devreme într-o dimineață; trebuie să schimbi ceva în viața ta sau va trebui să accepți că trăiești o minciună.

Nu vrei să trăiești într-o minciună, dar i-ai dat acestei situații mai mult decât suficient timp pentru a-ți dezvălui ceea ce ai de făcut. Ai avut încredere că totul va fi bine și da, va fi, dar va trebui să iei o decizie radicală cu privire la care va fi următoarea ta mișcare.

Gemeni 

În sfârșit, a sosit o săptămână când singurul lucru pe care îl știi este dragostea, iubirea și timpul dedicat celor dragi.

Dragostea de familie, dragostea de prieteni, dragostea romantică... totul este acolo și așteaptă să trăiești din plin. În mare parte, vei observa că prietenii tăi sunt pur și simplu cei mai buni. Ți-ai făcut o familie de prieteni pe care îi prețuiești din toată inima și, în această săptămână, vei fi în contact cu mulți dintre ei. 

Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023: Taurii au de luat o decizie importantă. Fecioarele sunt înconjurate de dragoste
Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Este timpul să vă dați înapoi și să vă cercetați teritoriul.

Ceea ce înseamnă că ai muncit din greu pentru un anumit scop, dar pentru a vedea cu adevărat rezultate, trebuie să cauți noi idei. Perspectiva ta s-a încețoșat asupra acestui proiect și s-ar putea să simți că ești „prea aproape” de el pentru a putea înțelege ce se întâmplă. Vei lua decizia înțeleaptă de a te îndepărta pentru o zi sau două, pentru a clarifica toate aceste sentimente contradictorii.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămâna 9- 15 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele la finalul Anului Tigrului de Apă

Leu

A trecut ceva timp de când ai mai fost atât de inspirat, dar săptămâna aceasta te gândești la trecut cu mirare și uimire. Există ceva nou în viața ta, ceva prețios. Ce este, nu știi încă, dar mai mult ca sigur este ceva legat de creativitate. Ești în acea fază în care simți că totul este posibil și îți place ambiția ta. Îți place să te lași purtat de val, dar simți și creșterea inspirației în interior și vei realiza lucruri grozave începând cu această săptămână.

Fecioară

Uită de muncă, totul este despre povestea de dragoste săptămâna aceasta, pentru tine. De îndată ce ai crezut că dragostea nu mai este un lucru importnat în viața ta, apare ceva neașteptat. Tu și partenerul tău, sau o persoană nouă, vei trece o graniță în această săptămână, care vă va aduce mai aproape. Nu există nicio amenințare și nici măcar o șansă de îngrijorare. Rareori ai săptămâni ca aceasta, așa că, dacă vrei să fii iubită, atunci rămâi deschisă și acceptă afecțiunea celor din jurul tău.

Balanță

Astăzi vor fi luate decizii stricte, împreună cu schimbări rapide. Sunteți responsabil să finalizați ceva săptămâna aceasta și nu este nicio problemă pentru voi, dar vei fi aspru cu mai multe persoane și te vei simți îndreptățit să fii așa. Ești dedicat muncii săptămâna aceasta și nu ai timp pentru discuții sau activități fără sens. Tot ceea ce faci în această săptămână are un scop și vrei să-ți abordezi toate responsabilitățile cu finețe și atenție în timp util.

Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023: Taurii au de luat o decizie importantă. Fecioarele sunt înconjurate de dragoste
Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Din cauza influenței lui Neptun din această săptămână, s-ar putea să te trezești dintr-un coșmar, dar vor exista sâmburi de înțelepciune în visele tale. Există un motiv pentru care ai coșmaruri și asta pentru că psihicul tău îți spune să te uiți mai adânc în sufletul tău pentru răspunsuri. Există ceva care te deranjează și eviți în mod conștient să vezi adevărul. Este recomandat să vă priviți visele în față, astfel încât să puteți ajunge la m mijlocul a ceea ce vă deranjează cu adevărat.

Săgetător 

Săptămâna voastră plină de dragoste a început, dar nu totul este perfect, iar ceea ce s-ar putea să experimentați este energia negativă a persoanelor din jurul tău. Unele persoane ar putea simți că sunt îndreptățite să își dea cu părerea și să acționeze în locul vostru, însă tot voi sunteți cei care trebuie să seteze niște bariere. Ignoră ceea ce spun alții despre viața ta și ai în continuare încredere în persoana specială din viața. 

Citește și: Horoscop 9 ianuarie 2023. Gemenii s-ar putea confrunta cu tot felul de provocări la locul de muncă

Capricorn

Săptămâna aceasta vă așteaptă o oportunitate extraordinară la locul de muncă, însă depinde doar de voi să nu o lăsați să scape. Poate cineva vrea să o ia înaintea voastră, dar sunteți pregătiți să luptați. Există o verigă slabă în lumea ta de afaceri și pentru tine și ești hotărât să o elimini. Nu aprobi slăbiciunea de orice fel, iar în afaceri în nici un caz. Nu veți da ocazia niciunei probleme să afecteze succesul.  

Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023: Taurii au de luat o decizie importantă. Fecioarele sunt înconjurate de dragoste
Horoscop săptămânal 9 - 15 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător 

Săptămâna aceasta vă va prezenta provocări, însă veți fi ferm în deciziile voastre, iar acest lucru vă va ajuta. Anul acesta vă simțiți mai bine decât anul trecut, mai ales că acum pare că sunteți pregătiți să preluați controlul vieții voastre. Săptămâna aceasta vă va face să vă ridicați. Sunteți conștienți de abilitățile voastre și este momentul să arătați și altora cât de puternic ați devenit odată cu trecerea timpului. 

Pești

Săptămâna aceasta ești hotărât să te distrezi, chiar dacă acest lucru înseamnă că vei cheltui o mulțime de bani. Știm cu toții cât de reconfortant poate fi să arunci o grămadă de bani pe ceva ridicol de scump, dar în cazul tău, vei face asta pentru a-ți compensa în exces sentimentele de depresie și anxietate.Ai multe lucruri în minte, și până când le rezolvi pe toate, vei cheltui foarte mulți bani. Văzut într-o lumină diferită, te vei distra făcând asta!