• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023: Berbecii pot lua decizii greșite. Taurii sunt pregătiți de schimbări majore

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023: Berbecii pot lua decizii greșite. Taurii sunt pregătiți de schimbări majore
Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023 [Sursa foto: freepik]
Horoscopul săptămânal 8-14 mai 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 8-14 mai 2023!  Zodiile au parte de zile agitate săptămâna aceasta, așa că este foarte important să aibă încredere în abilitățile lor și să își gestioneze timpul cu înțelepciune. Berbecii pot lua decizii greșite din cauza stresului, în timp ce Taurii sunt pregătiți de schimbări majore în viața lor. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!

Citește și: Insula Sacalin: Trei lucruri pe care trebuie să le știi despre cel mai nou pământ din România

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023: Berbecii pot lua decizii greșite. Taurii sunt pregătiți de schimbări majore
Zodia Taur[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea: Programul complet al ceremoniei

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Capitală Europeană a Culturii Timișoara 2023: Programul evenimentelor din luna mai

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Berbec

Săptămâna aceasta va fi destul de dificil să faci față stresului, însă chiar și așa nu trebuie să te dai bătut în fața provocărilor. Astrele spun că ar trebui să fii foarte atent la deciziile pe care le iei, deoarece sub presiune este posibil să te îndrepți pe un drum greșit. Din păcate vei avea parte de o mulțime de sarcini dificile, pe care va fi greu să le gestionezi, dar cu ajutorul apropiaților te vei menține pe linia de plutire. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Taur

Zilele următoare vor fi destul de intense pentru tine, deoarece te afli în fața unor schimbări majore. Te-ai hotărât să te îndrepți către noi obiective profesionale, iar ușile care ți se deschid vor avea un impact foarte mare și în plan personal. Te vei reinventa, iar acest lucru s-ar putea să atragă invidia unor persoane pe care le considerai prieteni. Ai grijă în fața cui îți deschizi sufletul și nu uita că dacă cineva pleacă din viața ta, cu siguranță așa este cel mai bine. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Gemeni

Trecutul te prinde din urmă și realizezi că nu poți trece peste anumite evenimente. Ți-ai dat seama că suferința de atunci a lăsat urme adânci, care se văd acum în acțiunile tale. Acordă-ți timpul necesar pentru a înțelege ce te ține de fapt pe loc și pentru a te vindeca. În ceea ce privește relațiile cu cei din jur, îți va fi destul de greu să comunici, însă cei dragi vor aștepta până când vei fi pregătit să vorbești. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023: Berbecii pot lua decizii greșite. Taurii sunt pregătiți de schimbări majore
Zodia Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Rac 

În ultima perioadă, atitudinea delăsătoare ți-a dat bătăi de cap, așa că săptămâna aceasta ești hotărât să faci o schimbare. Vei spune lucrurilor pe nume și nu vei mai pierde vremea aiurea, iar acest lucru te va ajuta să fii mult mai productiv. Din păcate, te lași condus de aparențe, iar acest lucru te-ar putea duce către un drum greșit. Astrele spun că ar trebui să ai mai multă grijă în cine îți pui încrederea, dar și să stai departe de deciziile importante.  

Citește și: Concert Depeche Mode București 2023: Ce prețuri au biletele de intrare?

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Leu

Zilele următoare vei fi implicat într-o serie de conflicte cu colegii de la birou, iar acest lucru te poate face să iei în considerare alte opțiuni de carieră. Simți că locul în care te afli nu te definește ca persoană, așa că săptămâna aceasta ești în căutarea unui job mai bun, în care să îți poți pune în valoare abilitățile. Ai încredere în tine și nu asculta părerile persoanelor din jurul tău. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Fecioară

Simți că partenerul este mult prea preocupat de locul de mucă, iar comunicarea dintre voi nu mai este la fel de bună ca în trecut. Ai nevoie de dovezi de iubire pentru a putea fi la fel de deschisă, așa că ar fi bine să îi transmiți partenerului acest lucru. O discuție profundă poate schimba multe lucruri între voi, așa că nu trebuie să îți fie teamă să abordezi acest subiect.

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Balanță

Săptămâna aceasta va fi destul de agitată pentru tine, astfel că vei fi într-o alergare continuă și vei avea o mulțime de lucruri de rezolvat. Vei fi destul de confuz cu privire la lucrurile pe care le ai de făcut, așa că este bine să ceri ajutorul în cazul în care simți că situația te depășește. Chiar dacă este destul de greu să gestionezi ceea ce se întâmplă în viața ta, nu trebuie să uiți să ai grijă de tine. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023: Berbecii pot lua decizii greșite. Taurii sunt pregătiți de schimbări majore
Zodia Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Scorpion

Este posibil ca certurile cu partenerul să te facă să privești în mod negativ această săptămână, însă dacă vei continua așa vei pierde o mulțime din bucuriile vieții. Situația cu partenerul se poate rezolva cu o discuție profundă, dar tu ești cel care va trebui să facă primul pas. Chiar dacă nu vrei să fii tu cel care lasă garda jos, acest lucru este necesar pentru a te putea concentra pe sarcinile de săptămâna aceasta. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Săgetător

Vei trece de la agonie la extaz săptămâna aceasta și îți va fi foarte greu să duci la bun sfârșit anumite sarcini de la locul de muncă. Lucrurile nu stau deloc bine în plan personal, iar singurii care îți pot alina suferința sunt prietenii și familia. Fii deschis cu persoanele dragi din viața ta și vei vedea că sprijiul pe care îl primești îți va schimba total perspective aspra vieții. 

Citește și: MIEZ Festival București 2023: Programul și bilete

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Capricorn

Săptămâna aceasta ai tendința să intri prea mult în viețile persoanelor din jurul tău și nu îți va conveni deloc atunci când cineva va încerca să te pună la locul tău. Astrele spun că ar trebui să te concentrezi pe lucrurile care te fac fericit, deoarece îți vor aduce mai multă satisfacție. Poate este momentul să descoperi un hobby, deoarece statul degeaba îți alungă toată motivația și productivitatea. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023: Berbecii pot lua decizii greșite. Taurii sunt pregătiți de schimbări majore
Zodia Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Vărsător

Săptămâna aceasta va fi destul de liniștită pentru tine la început, însă anumite situații neașteptate îți pot strica liniștea. Chiar dacă nu este vorba despre ceva tragic, este bine să fii precaut. În ultima perioadă ai făcut o mulțime de schimbări în viața ta și îți este destul de greu să te obișnuiești cu ele. Poate ar fi bine să iei o scurtă pauză pentru a analiza dacă acestea erau necesare sau nu în acest moment al vieții tale. 

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Pești

Faptul că anumite persoane nu îți oferă atenția pe care ți-o dorești, ar putea genera frustrări săptămâna aceasta. Astrele spun că nu ar trebui să iei totul personal, deoarece fiecare se preocupă de propria viață și nu totul este despre tine. Dacă vei avea mai multă grijă de propria persoană și te vei concentra pe lucrurile care îți aduc fericirea, nu vei mai avea nevoie de validarea prietenilor sau a familiei.