• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022: Berbecii pot pierde sume importante de bani!

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022: Berbecii pot pierde sume importante de bani!
Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022 [Sursa foto: pexels/pixabay]
Horoscopul săptămânal 7-13 noiembrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 7-13 noiembrie 2022! Se anunță o săptămână plină de realizări pentru majoritatea nativilor din zodiac. Unele zodii ar putea înregistra succese extraordinare, în timp ce altele vor face schimbări în toate aspectele vieții lor. Chiar dacă există și pierderi pentru anumiți nativi, acești vor reuși să își găsească echilibrul. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!  

Citeste si: Horoscopul săptămânii 7-13 noiembrie 2022. Care sunt zodiile ce vor avea zile de aur

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022: Berbecii pot pierde sume importante de bani!
Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022[Sursa foto: pixabay]

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate   zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citeste si: Horoscop 7 noiembrie 2022. Un început de săptămână dezastru pentru aceste zodii

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Săptămâna aceasta vei acorda o mai mare atenție sectorului financiar. Ai ajuns la concluzia că ar fi bine să inventariezi ceea ce ai deja și să mai reduci din cheltuieli. Ai observat de ceva timp că finanțele tale nu sunt în cea mai bună stare, așa că este posibil să apelezi la ajutorul unui prieten până când lucrurile vor reveni la normal. Nu te trebuie să te îngrijorezi, deoarece astrele sunt de partea ta în zilele următoare și vei înregistra succese pe plan profesional, care îți vor asigura sume considerabile. 

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Săptămâna aceasta stresul începe să se simtă din ce în ce mai tare și vei fi preocupat de găsirea unui echilibru între muncă și timp liber. Ești destul de obosit, iar astrele îți recomandă să prioritizezi doar lucrurile foarte importante, care nu suportă amânare. Ai putea să ceri ajutorul partenerului de viață, deoarece cu siguranță este gata să îți acorde tot sprijinul.

De asemenea, trebuie să fii pregătit de schimbări în ceea ce privește locul de muncă sau relația cu cineva la care ții foarte mult. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Un nou job poate marca un nou început în viața ta săptămâna aceasta. După ce te-ai stresat mult timp că nu vei găsi un job care să ți se potrivească, cineva ți-a oferit o oportunitatea foarte satisfăcătoare.

Faci parte dintre nativii care se adaptează destul de ușor schimbărilor care apar în viața lor, așa că acest nou început te face să cauți perspective noi în toate aspectele vieții tale. Este momentul perfect să îți ridici standardele și să cauți noi posibilități de dezvoltare pe toate planurile. 

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022: Berbecii pot pierde sume importante de bani!
Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022[Sursa foto: pixabay]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Săptămâna aceasta intuiția ta va fi foarte dezvoltată și ai curajul să îți faci ordine în viață. Începi săptămâna plin de idei și primul lucru pe care vrei să îl faci este să scoți tot ceea ce este inutil din viața ta, fie că este vorba de persoane sau anumite proiecte. Din cauza acestul lucru pot apărea anumite schimbări în cercul de prieteni. Este posibil ca în urma unei dispute o persoană să vă părăsească. Zielel următoare vei fi totuși prea ocupat și nu ai timp să suferi. 

Citeste si: Horoscop 6 noiembrie 2022. Cine va avea o duminică plină de iubire și armonie

Leu: 23 iulie – 22 august

Deși pare că nu o să începi bine săptămâna după o ceartă cu o persoană din cercul tău de apropiați, acest lucru se va schimba pe parcurs. Astrele îți recomandă să ai răbdare și să fii mai diplomat. Te concentrezi pe relațiile de familie și cineva te va sfătui cum să rezolvi problema. Spre finalul săptămânii vei dori să te distrezi alături de prieteni, așa că începi să plănuiești activități interesante. În plus, zilele următoare va apărea o oportunitate de job pe care nu trebuie să o ratezi. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Începi săptămâna destul de relaxat, dar acest lucru se va schimba pe parcurs și ai parte de un weekend agitat. În plan financiar, te gândețti să faci o evaluare a cheltuielilor și să le mai reduci, deoarece este foarte posibil să apară anumite probleme. La locul de muncă, lucrurile merg excelent și ești pregătit să îți asumi proiecte importante, care îți vor ocupa mult timp. Astrele îți recomandă să fii foarte meticulos cu documentele care vor fi necesare pentru a evita neînțelegerile. 

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Săptămâna aceasta vei fi mai optimist ca niciodată și deși pot apărea anumite complicații, vei trece cu succes peste ele. Următoarele zile vor fi marcate de apariția unei persoane speciale în viața ta. Ai putea simți că ți-ai întâlnit sufletul-pereche și romantismul se va ridica la cote maxime. Acest lucru te face foarte fericit și te încarcă de motivație, așa că ai putea să începi chiar și să faci planul pentru o nouă afacere. De asemenea, ești foarte norocos pe plan financiar. 

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022: Berbecii pot pierde sume importante de bani!
Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022[Sursa foto: pixabay]

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Poate te-ai simțit dezorientat în ultima perioadă și acum începi să vezi rezolvările problemelor. Este o săptămână liniștită în care îți regăsești echilibrul, iar evenimentele următoare vor produce schimbări importante în bine. O schimbare radicală ar putea veni în ceea ce privește relația cu partenerul, poate sunteți în sfârșit pregătiți să treceți la următorul nivel. Îți poate reveni, totuși, sarcina de a aborda o problemă delicată cu o persoană apropiată. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Stresul și oboseala încep să își facă simțită prezența chiar de la începutul săptămânii, așa că vei dori să iei lucrurile mai ușor. Vrei să te relaxezi alături de prieteni și o călătorie spontană te va încărca de energie pozitivă. Din când în când este bine să accepți schimbarea și să faci ceva diferit. Poate cineva din familia ta are nevoie să petreacă mai mult timp cu tine și cu siguranță ar trebui să iei acest lucru în considerare. 

Citeste si: Horoscop 5 noiembrie 2022. Zodiile care obțin tot ceea ce își doresc!

Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

Săptămâna aceasta te vei concentra pe starea de sănătate și începi prin a te apuca de sport și a face schimbări în alimentație. Cu spiritul de echipă care te caracterizează săptămâna aceasta te vei implica în foarte multe proiecte, pe care ai putea chiar și să le coordonezi. De asemenea, vrei să fii mai apropiat de persoana iubită și cauți să petreceți mai mult timp împreună sau să faceți activități noi. Este o săptămână productivă și liniștită pentru nativii din zodia capricorn. 

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022: Berbecii pot pierde sume importante de bani!
Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022[Sursa foto: pixabay]

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vei fi destul de nervos săptămâna aceasta și ai putea simți că lucrurile nu ies deloc așa cum ți-ai dorit. Totuși, ar fi bine să te gândești că acest lucru se întâmpla cu un motiv. Nu te stresa prea mult și caută activități care îți dau o stare de bine. Ai putea să acorzi timp unei pasiuni sau să găsești alte activități care să te țină ocupat. Poți să te bucuri, deoarece ești foarte norocos pe plan profesional și primești multe laude pentru munca pe care ai desfășurat-o anterior. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Săptămâna aceasta ai multă energie, iar astrele își recomandă să profiți din plin de ea. Ai parte de surprize în plan emoțional și ești încurajat să intri în jocul iubirii. O persoană nouă va apărea în viața ta și va schimba mult modul în care îți faci planurile de viitor și poate chiar și modul în care vezi lumea. După multă muncă ajungi în sfârși la momentul în care trebuie să predai proiectele la care ai lucrat. Efortul tău va fi apreciat, iar acest lucru îți va da o mare satisfacție.