Stiri

Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022. Zodiile care vor avea probleme la locul de muncă

Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022. Zodiile care vor avea probleme la locul de muncă
Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal este aici pentru fiecare semn zodiacal cu o prognoză astrologică pentru perioada 26 septembrie - 2 octombrie 2022.

Într-o săptămână în care Neptun devine retrograd în Pești și Luna Nouă a Racului iese radiantă în emoțiile sale, este timpul să dai jos ochelarii de culoare trandafirie, astfel încât să poți vedea lucrurile așa cum sunt cu adevărat. Iată ce ai rezervat astrele pentru fiecare semn zodiacal în parte. 

Citeste si: Mercur retrograd în Fecioară face minuni în aria profesională. Nativii care au o zi excelentă la muncă pe 27 septembrie 2022

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022. Mercur retrograd ne aduce multe surprize 

Mercur retrograd va stoarce ultima picătură din noi înainte de a merge direct pe 2 octombrie, așa că în această săptămână ar trebui să ne confruntăm cu resturile acestui tranzit dur și cu tot ceea ce vine cu el. Desigur, să nu uităm că săptămâna trecută se întâmplă să vină și cu Luna trigon Pluto, o Lună Nouă în Balanță, Luna trigon Marte, Luna în Scorpion și Marte opoziție cu Lună.

Deci, în esență, săptămâna aceasta vom vedea o creștere a geloziei și, pentru unele zodii, va fi o mare surpriză. 

Horoscop săptămânal. Ce ne rezervă astrele săptămâna aceasta?! 

Vom vedea lucruri în prieteni, familie și relații amoroase care ne dezamăgesc și va depinde de noi să cântărim gravitatea acestor reacții. Merită să scăpăm de anumiți oameni din viața noastră pentru că nu își pot controla comportamentul gelos sau vom putea pur și simplu să-l învingem, știind că problema lor nu este a noastră, ci doar a lor? Asta rămâne de văzut. 

Berbec  

Horoscopul tău săptămânal aduce o respingere și una la care nu te așteptai. De fapt, erai atât de încrezător că vei fi acceptat și iubit pentru eforturile tale, încât atunci când vei fi respins, vei simți un fel de durere disperată. Ego-ul tău va fi total explodat și va dura câteva zile să treci peste asta; cu toate acestea, vei trece peste el. Este șocul inițial de a fi refuzat atunci când tot ce te așteptai a fost acceptarea care te va arunca în buclă, dar în cele din urmă, totul se va rezolva de la sine.

Taur 

Ultimul lucru la care te așteptai să se întâmple în această săptămână este ca un fost iubit sau fostă iubită a partenerului tău de viață să reapară în peisaj. Însă nu trebuie să-ți faci prea multe griji pentru că partenerul tău nu-i va acorda nicio atenție și, deși asta te va mulțumi, vei fi totuși împovărat de apariția bruscă a acestei persoane, deoarece este atât nedorită, cât și neapreciată. Nu ai de ce să-ți faci griji și întregul eveniment îți va deranja partenerul mai mult decât pe tine. Această persoană din trecut va dispărea în decurs de o săptămână, așa că nu există nicio problemă aici. Doar o supărare temporară.

Gemeni  

Partea bună este că nimic nu este personal săptămâna aceasta, totuși, vor exista conflicte la locul de muncă și vei fi implicat. Așa că, fie că este personal sau nu, nu contează pentru că vei fi absorbit de o dramă de proporții atât de mari încât va ajunge să te enerveze și să începi să gândești negativ. Acesta este partea de care nu ai nevoie. Nu ai nevoie de o scuză pentru a te simți rău sau pentru a lua lucrurile personal, mai ales când știi că nu tu ești problema aici.

Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022. Zodiile care vor avea probleme la locul de muncă
Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac  

Singurul lucru pe care îl simți cu adevărat este că muncești non-stop și este oarecum epuizant. Este posibil să tragi de greutate și pentru mai mult decât pentru tine, deoarece stelele par să sugereze că există cineva în viața ta pe care trebuie să-l susții și că nu își poartă singur de grijă. Acest lucru ar putea provoca resentimente din partea ta, deoarece nu simți că te-ai înscris pentru a purta greutatea altei persoane.

Leu  

Vei descoperi că, în timp ce faci toate lucrurile corecte în această săptămână, nu ești apreciat așa cum vrei să fii. S-ar putea chiar să ți se spună că tot ce ai mai bun nu este suficient de bun, iar acest tip de discuție te va înfuria. Chiar încerci să fii bun și amabil, dar dacă asta nu este ceea ce își doresc „ei”, atunci cu siguranță le vei arăta cealaltă față a monedei. S-ar putea să ți se pară destul de grea această săptămână, mai ales că ți se pare că nu toată lumea apreciază eforturile tale. 

Fecioară  

La suprafață, săptămâna pare să meargă bine, cu excepția faptului că, dintr-un motiv oarecare, te-ai gândit la trecut și, de fiecare dată când „mergi acolo”, ai tendința să aduci și vechile amintiri ale unei iubiri. Pur și simplu nu te poți abține, Fecioară, pentru că ai tendința de a te răsfăța cu sentimente rele ca și cum ar fi mese delicioase. Săptămâna aceasta te vor năpădi aminitirile din vechile relații și te vei gândi la aspectele care nu au funcționat și vei ajunge chiar să fii gelos că această persoană din trecut a mers mai departe fără tine.

Citeste si: Zodia vedetă a zilei! Gestul pe care îl fac nativii azi și le aduce doar bătăi de cap! Au numai de pierdut în plan sentimental

Balanță 

Simți că ai făcut tot ce ai putut pentru a crea situația perfectă, iar acum totul este ca de obicei. Săptămâna aceasta vă face să trăiți în viitor, ceea ce înseamnă că nu acordați prea multă atenție la nimic din ceea ce există în prezent. Acest lucru ar putea duce, de asemenea, la uitare, dar simți că ai făcut ceea ce este necesar pentru săptămână și că este timpul să te concentrezi doar asupra viitorului. Într-un fel, este un lucru foarte bun, deoarece ești foarte încărcat și inspirat. Săptămâna aceasta vă va face să planificați proiecte mari pentru restul anului.

Scorpion 

Te vei simți ca un total proscris în această săptămână, deoarece ideile și opiniile tale sunt total diferite de cele ale tuturor celor din jur. Și îți place așa.

Îți place să fii diferit și, într-un fel, îți dă putere. Nu ți-a fost niciodată frică să fii diferit, iar săptămâna aceasta te pune literalmente în dezacord cu aproape toți cei pe care îi cunoști, ceea ce îți hrănește ego-ul și îți dă sentimentul că ești cu adevărat rebelul grupului și din fericire.

Săgetător 

Ești supus să trăiești în trecut în această săptămână, deoarece amintirile par să-ți pună stăpânire pe mintea ta și așa cum ar fi, acele amintiri sunt despre o iubire pierdută. Știi că trebuie să înveți din trecut și, deși înveți și ai crescut atât de mult, ești încă atașat de insultele care au venit de la cineva pe care l-ai iubit cândva și de cum nu poți uita ceea ce a primit. ti-a spus. Fă chestia cu Săgetătorul și canalizează totul în artă.

Capricorn  

Ești pe cale să te implici într-un lucru pe care l-ai numi „subversiv” în această săptămână și, deși la început ai putea aborda asta cu timiditate și o oarecare ezitare, când îți vei da seama cum să fii implicat corespunzător. 

Vărsător 

S-ar putea să te confrunți săptămâna aceasta cu o situație care să te facă să reacționezi teribil la ceva ce ai auzit. Ceea ce te deranjează cel mai mult este că nu te așteptai să reacționezi în acest fel și chiar nu erai pregătit pentru genul de dramă pe care tu însuți o vei provoca. Echilibrul tău va fi zdruncinat săptămâna aceasta și fix asta te va dezămăgi pentru că aveai impresia că stai bine la acest capitol. Însă mai ai de lucrat. 

Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022. Zodiile care vor avea probleme la locul de muncă
Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Pești

În timp ce lucrurile par să funcționeze în favoarea dvs. în această săptămână, s-ar putea să doriți să reduceți puțin atunci când vine vorba de a vă arăta câștigurile materiale. Aveți dreptul să cumpărați și să dețineți lucruri, mai ales când ați muncit atât de mult pentru averea dvs., dar este recomandat să vă prezentați mai puțin. Împărtășiți ceea ce aveți cu cei pe care îi iubiți. Esti norocos; cel mai bine este să apreciezi și să ai recunoștință în acest caz.