Stiri

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd s-a întors și pregătește multe surprize

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd  s-a întors și pregătește multe surprize
Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal este aici cu o prognoză astrologică pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul tău săptămânal este aici. Banii îi favorizează pe cei curajoși, cel puțin până la jumătatea lunii mai. Jupiter, planeta abundenței și a norocului, semnifică teme cu cea mai mare sarcină utilă. Ele gravitează în jurul credinței în tine, acțiunilor decisive și a unei doze sănătoase de spirit de pionier. Fii cel mai potrivit viselor tale, pentru că oportunitatea nu așteaptă pe nimeni.  

Citește și: Zodiac 29 decembrie 2022. Află ce zodie pleacă într-o călătorie de afaceri

Vezi aici horoscopul săptămânal 26 decembrie 2022- 1 ianuarie 2023 

Omniprezentul Mercur retrograd s-a întors din nou! Verificați și verificați toate comunicațiile și fiți pregătiți să modificați planurile. Nimic nu poate fi nespus sau netrimis, nu poate fi strategic, nu impulsiv. Citiți mai departe pentru horoscopul săptămânal pentru a descoperi ce vă rezervă zodia în săptămâna 25 decembrie- 31 decembrie 2022.  

Citește și: Horoscop chinezesc 28 decembrie 2022. Previziuni astrale pentru ziua de miercuri

Berbec

Ai decis deja că cel mai bun mod de a trece peste asta săptămâna trecută este să o faci independent. Ești mai mult decât deschis ca membrii familiei să se alăture, deoarece adori compania lor. Totuși, săptămâna aceasta este despre renunțarea la durerea emoțională și rezolvarea ei pe cont propriu. În timp ce retrogradul este abia în fazele sale de început, îl vei face cumva să funcționeze pentru tine. Nu cereți mare lucru săptămâna aceasta, doar pentru a vă putea face timp pentru a vă da seama următoarea mișcare. Ești încrezător, așa că nu există nicio problemă aici. 

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd  s-a întors și pregătește multe surprize
Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd  s-a întors și pregătește multe surprize[Sursa foto: PixaBay]

Taur 

Te agăți de orice pozitivitate pe care o poți găsi. Deși încă nu ești sigur de situația ta de viață, știi că nu poți adăposti gânduri negative pe măsură ce intri în noul an, care începe săptămâna aceasta. Este o săptămână lentă și îți lasă destul timp să intri puțin prea adânc în capul tău, dar te cunoști pe tine însuți și știi al naibii de bine că vei găsi bunătatea în orice situație. Săptămâna aceasta te va face să-ți construiești un viitor pozitiv în mintea ta.

Gemeni

Aceasta este săptămâna în care fie evadați într-o aventură de călătorie, fie este săptămâna în care vă planificați exact unde veți merge cândva anul viitor. Ai decis că anul viitor trebuie să fie special, deoarece simți că prea mult din acest an a mers spre paranoia și gândirea negativă. Nu mai vrei să fii acea persoană și știi că va fi nevoie de o schimbare seismică a conștiinței tale pentru a produce această stare. Vei avea succes și este bine că ai început munca toată săptămâna asta. 

Rac  

Se pare că cineva aduce bani săptămâna asta și se întâmplă să fii tu, Rac. Dacă vă place securitatea, așteptați până când vedeți ce vă rezervă anul viitor. Ați făcut atât de multe mișcări „corecte” în acest an și, în această săptămână, le parcurgeți pentru a elimina ceea ce funcționează de ceea ce nu funcționează pentru a crea la fel de mult succes în viitor. Nu vei fi afectat de evenimentul retrograd al lui Mercur săptămâna aceasta. Ah, ceva de așteptat!

Leu 

S-ar putea să simți un pic de resentimente în această săptămână, deoarece nu credeai că va trebui să lucrezi, iar ideea că faci ce te face să simți că nu ai control asupra propriei vieți. Ei bine, Leu, viața este muncă, ceea ce înseamnă uneori fiecare săptămână a anului. Ai la fel de mult control asupra propriei vieți ca oricine altcineva, așa că nu-ți face griji că ai nevoie de prea mult timp pentru a-ți mulțumi șeful sau de faptul că nu te-ai născut milionar. Totul merge de la sine. Fă ceea ce trebuie, plânge-te mai puțin și bucură-te de ceea ce ai.

Fecioară 

Când ești chemat să înlocuiești pe cineva care simte că este mai important decât tine, la locul de muncă, vei face ceea ce ai făcut de când ai început cu acest loc: ai acceptat cu teamă orice vă oferă, iar tu mergi în tăcere să le resimți, profund. Săptămâna aceasta îți oferă o ultimă șansă de a remedia problema respectului de sine. Fie vă susțineți, lăsând să se știe că nu sunteți covorașul la care trebuie să fiți, SAU faceți ceea ce simțiți că trebuie să faceți cu ideea că anul viitor este totul despre a vă proteja.

Balanță 

Săptămâna aceasta nu ține decât de plictiseală și de răbdare. Ai mai făcut asta și sfârșitul fiecărui an pare să se întâmple așa: aștepți, vezi cum se repetă Twilight Zone, eviți să mergi în magazine și să intri în trafic și stai în pat, sperând să treci peste perioada asta cât mai repede posibil. În timpul Mercur Retrograd, veți simți că vei avea și mai multă putere de muncă. Ce ironie să ai un astfel de tranzit în această ultimă săptămână, incredibil de lentă. O să treci cu bine.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd  s-a întors și pregătește multe surprize

Scorpion  

Săptămâna trecută ai primit vești excelente și se pare că vei vedea dreptatea săptămâna asta. Va funcționa în favoarea dumneavoastră dacă ați așteptat știri juridice. Dacă ați fost îngrijorat de ceva financiar, puteți lăsa această frică deoparte, deoarece această săptămână demonstrează că nu trebuie să vă preocupați de problemele cu banii. Este posibil să primiți, de asemenea, știri foarte liniștitoare de la un membru al familiei.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd  s-a întors și pregătește multe surprize

Săgetător 

Săptămâna aceasta nici măcar nu există pentru tine, pentru că ai făcut deja pași în viitor. Ce s-a întâmplat cu tine la începutul lunii decembrie te-a transformat într-o mașină creativă rea, verde. Nu poți fi oprit. E ca și cum ai recupera timpul pierdut; acum, cu greu te poți opri. Vei fi profund implicat în a fi creativ în această săptămână. Toate tranzitele, atât pozitive, cât și negative, te susțin cumva. Nu ceri mult, ci doar spațiul pentru a-ți revărsa sucurile creative. Vei face acest spațiu, deoarece este prea important pentru tine să-l renunți.

Capricorn  

Nu câștigi bani în această săptămână și trebuie să accepți asta, Capricorn. Cu toată sinceritatea, acest lucru este în regulă pentru tine, deoarece motivul absenței tale financiare se datorează concediului. Singurul motiv pentru care este menționat acest lucru este că îți este greu să accepți că ai nevoie de timp liber din când în când. Munca te definește; ești excelent la asta, dar înveți doar că echilibrul este și mai important acum. Luați-vă săptămâna pentru a vă concentra asupra lucrurilor care nu sunt legate de muncă. Partenerul tău romantic va aprecia cu siguranță efortul.

Vărsător 

Veți primi aprobarea pentru săptămâna aceasta pentru a începe munca pe care ați vrut să o faceți de aproape un an. Se pare că anul viitor te va face să faci atât de mult pentru a-ți îmbunătăți viața, încât ai multe de așteptat. Săptămâna aceasta te aruncă în mintea ta pentru o nouă inspirație. Te sperii puțin atunci când auzi veștile bune, deoarece te pun pe loc și va trebui să renunți. Dar nu asta ți-ai dorit tot timpul? O șansă de a vă livra marfa? Du-te. A inceput.

Pești 

Ai intenția de bine săptămâna asta. Totuși, va trebui să „citești cuiva actul revoltei” și probabil că unul dintre copiii tăi sau un prieten apropiat fie le-a supraevaluat bun venitul, fie pur și simplu a devenit prea prost ca să poți face față. Această singură persoană îți strică liniștea și pentru că EI simt debutul retrogradului. Dacă observi pe cineva în viața ta care nu se poate comporta singur, știi că așa poate afecta uneori Mercur retrograd pe oameni.