Stiri

Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022. Mercur retrograd în Taur: Zodiile care au parte de o perioadă de foc

Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022
Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022
Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022: Mercur urmează să retrogradeze în Taur, începând cu 22 mai și toata această călătorie finalizandu-se pe 3 iunie.

Mercur este planeta despre care se spune că influențează comunicarea. Se așteaptă la frecvente neînțelegeri, probleme de planificare a lucrurilor și dezacorduri cu prietenii în această perioadă.

Deoarece Mercur este cea mai rapidă planetă din sistemul nostru solar, intră în mișcare retrogradă aparentă între trei și patru ori pe an, timp de aproximativ trei săptămâni o dată. Frecvența îl face un țap ispășitor ideal pentru orice fel de problemă.

Citeste si: Horoscop 24 mai 2022: Trei ceasuri rele pentru zodii

Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022
Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022

Când Mercur se mută în Taur pe 22 mai, semnele zodiacale vor avea o perioadă în care vor trebuie să-și analizeze bugetul, dar și alte planuri, fiind două domenii la care Taurul tânjește după stabilitate. Cu alte cuvinte, mutarea lui Mercur în zodia Taurului ne va atenționa să gestionăm mai bine relația cu banii și să avem grijă ce cheltuieli facem.

Indiferent de zodia în care ne-am născut, prezența lui Mercur retrograd în acest nativ de pământ materialist, ne învață cum să ne gestionăm resursele financiare.

Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022
Horoscop săptămânal 23 - 29 mai 2022

Berbecii, Capricornii, Fecioarele, Taurii, Scorpionii, Peștii și Balanțele trebuie să ia în calcul ce cheltuieli fac în perioada următoare. Dintre acestea, cele care sunt obligate de Mercur să facă economii sunt în special zodiile Fecioară, Taur și Capricorn, cele trei semne de Pământ. Pentru Berbeci, atenționarea vine în felul în care folosesc banii în raport cu ceilalți.

Avantajate de mutarea lui Mercur retrograd în zodia Taur sunt Gemenii, Racii, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii.

Citeste si: Horoscop săptămânal 23- 27 mai. O săptămână productivă pentru aceste zodii

Cum afectează Mercur retrograd relațiile?

Mercur retrograd tinde să aducă în discuție probleme din trecut, așa că s-ar putea să vă treziți certându-vă sau repetand greșeli vechi. Asta nu înseamnă că retrogradul va provoca o despărțire iminentă, dar este cu siguranță un motiv de îngrijorare, deoarece cuplurile se despart brusc în această perioadă.