Stiri

Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023! Saturn e în tranzit în Capricorn

Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023! Saturn e în tranzit în Capricorn
Primele predicții pentru 2023 sunt aici! Vezi ce ne rezervă astrele în prima săptămână din noul an.

Ce săptămâna va fi, deoarece mulți dintre noi au o mentalitate incredibil de bunăși nu ne dorim nimic mai puțin decât experiențe uimitoare în această primă săptămână a anului. Cu Saturn tranzitând mai întâi prin Capricorn, apoi prin zodia Vărsător, am învățat multe lecții dure în ultimii ani și nu dorim să repetăm acele performanțe. Săptămâna aceasta este pentru speranță și rezoluție. 

Citește și: Când începe anul 2023 în Zodiacul Chinezesc? Horoscopul pentru toate zodiile în anul Iepurelui de Apă

Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023. Ce ne rezervă astrele în prima săptămână din an?! 

Berbec 

Este prima săptămână a anului și vrei să o abordezi din punct de vedere spiritual. Simți că trebuie să fii cu ochii pe spiritul tău și că, dacă poți fi pe deplin în contact cu stratul invizibil, acesta va fi ceea ce te întemeiază pe tot parcursul anului.

Aceasta este o săptămână foarte activă pentru tine, Berbec, și sincer, nimic nu te va opri odată ce ajungi pe această pistă. Simți că ai neglijat sinele în ultimul an și, dacă te concentrezi din greu și meditezi, vei putea face față oricărei lucruri care îți iese în cale. 

Taur  

Nu te deranjează să faci legea în ceea ce privesc prietenii și partenerul tău; nu sunteți pe cale să lăsați acest an să se transforme în ceva fără direcție și trebuie să le spuneți celor din jur ce intenționați să faceți în acest sens. Ești foarte motivat în această săptămână și îți comunici bine gândurile. Dacă trebuie să înțelegi ceva, vei fi binecuvântat cu cuvintele potrivite și toată lumea din viața ta va vedea cât de serios ești și îți va susține ideile. 

Gemeni 

Stelele par să vrea să cauți în tine pentru a găsi ultimul lucru care te deranjează, deoarece asta te-a oprit anul trecut. Veți petrece cea mai mare parte a acestei săptămâni descoperind niște amintiri vechi, știind că este lipsită de valoare și nu ai foarte multă creativitate. Această amintire te-a ținut blocat și sincer, te-ai săturat. Este un semn bun, Gemeni. Nu trebuie să te ții de lucruri pe care abia le recunoști ca importante în viața ta și de această veche amintire; este timpul să le eliberăm.  

Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023! Saturn e în tranzit în Capricorn
Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Săptămâna bună pentru tine, financiar, Rac. S-ar putea să fie o afacere ca de obicei, dar orice ați făcut anul trecut pare să fie răsplătit în acest an. Săptămâna dvs. va fi petrecută concentrându-vă asupra modului în care vă dezvoltați afacerea. Sunteți foarte inspirat de tranzitele primei săptămâni și abia așteptați să puneți mâna pe următorul proiect. Ceea ce este grozav este că simțul tău reînnoit al creativității va începe în prima săptămâna. Te simți optimist, vesel, fericit și independent.

Leu 

Abordarea ta asupra vieții în această primă săptămână a anului este una de acceptare și ambiție; stii ce ai de facut. Nu vrei să experimentezi ceea ce s-a întâmplat anul trecut, așa că, începând cu această săptămână, plănuiești să faci lucrurile să se simtă confortabil și acceptabil. Probabil că asta se referă la viața ta amoroasă, care va lua o întorsătură în bine anul acesta. Totuși, totul începe săptămâna aceasta și, deși ai sacrificat mult pentru a ajunge aici, ești de acord cu toate. 

Fecioară

Dacă vă puteți păstra simțul umorului, atunci săptămâna aceasta nu va fi atât de redundantă pe cât ar putea fi. Hai sa recunoaștem; acordăm o mare importanță primei săptămâni a anului și, de cele mai multe ori, este o săptămână „obișnuită”. Săptămâna aceasta are același lucru pentru tine și, deși asta ar putea însemna să lupți pentru mai mulți bani sau să ceri respect dacă nu obții ceea ce îți dorești, vei putea, din fericire, să râzi. Râsul este harul tău mântuitor, Fecioară; ia asta cu tine pe tot parcursul anului. Lasă-ți râsul să te salveze. 

Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023! Saturn e în tranzit în Capricorn
Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

S-ar putea să te trezești implicat în această săptămână cu cineva care este foarte interesat de tine ca persoană și nu ca reputație sau legendă. Aceasta înseamnă că ești obișnuit să arăți o latură a ta care nu este neapărat „tu”. Farmecul tău și impresionează cu această versiune alternativă a ta și totuși, această persoană nouă din viața ta nu are niciun interes pentru fațadă și vrea doar să știe cine ești. Acest lucru vă stârnește interesul, deoarece simțiți că nimeni nu vrea să vă cunoască cu adevărat. 

Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023! Saturn e în tranzit în Capricorn
Horoscop săptămânal 2-8 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion  

Săptămâna aceasta se simte ca o prelungire a săptămânii trecute pentru tine și este un lucru bun, deoarece te simți generos și fericit. Este doar un moment bun în viața ta și știi asta, iar cu un an nou gata să se desfășoare pentru tine, vezi această primă săptămână ca un nou început. V-ați lăsat gândurile negative în trecut și sunteți gata să abordați noul an cu pozitivitate intensă. Vei descoperi, de asemenea, că oamenii sunt incredibil de atrași de tine în această săptămână; iubesc caldura si accesibilitatea ta. 

Săgetător  

Dacă nu ai noroc în bani, ai din belșug în dragoste, ceea ce îți face plăcere mai mult decât poți exprima. Nu ai dreptul să spui că nu ești iubit sau singur, nu mai, asta e sigur. Ai dragostea cuiva care este neclintit și ele sunt toate bogățiile de care vei avea vreodată nevoie. Desigur, asta nu ar trebui să te împiedice să faci un pachet de bani, dar este plăcut să știi că intri în noul an pe aripile iubirii.

Capricorn 

Prima săptămână a anului te lovește imediat cu o decizie importantă. Va trebui să cântărești faptele înainte de a lua decizia, dar toate cercetările tale investigative se vor dovedi neprețuite și vei face alegerea corectă. Acest lucru este legat de muncă și specific și va trebui să existe dacă totul decurge conform programului. Tu ești persoana care face lucrurile să curgă săptămâna aceasta, Capricorn. Sunteți canalul perfect pentru ca afacerile să aibă loc.

Vărsător 

Nu numai că te simți bine în această săptămână, ci și cu tine însuți. Ai parcurs un drum lung pentru a ajunge la acest sentiment, deoarece nu ai fost întotdeauna fanul tău numărul unu. Anul trecut, ceva te-a învățat că este o prostie să nu te iubești și că trebuie să ai mai multă încredere în tot ceea ce faci și în ce crezi. Săptămâna aceasta îți permite să deții acea gândire pozitivă și, pe măsură ce începe, te simți din ce în ce mai bine.

Pești 

Cea mai mare sursă de bucurie a voastră curge liber în această săptămână și aceasta este familia voastră, când se adună în jurul vostru în pace și dragoste. Nu este același spirit de sărbătoare care te absoarbe în această săptămână, ci unul care te ajută să apreciezi exact ceea ce mergi în acest an nou. Ești atât de iubit încât este ca o coloană vertebrală pentru tine; dragostea care pătrunde totul în viața ta te ține pe linia de plutire, iar această săptămână va fi petrecută în recunoștință și apreciere pentru tot ce ai.