Stiri

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Racii vor face un pas mare în relație

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Află ce ți-au rezervat astrele pentru următoarea perioadă!

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Astrologii anunță că urmează o săptămână aglomerată, în contextul în care vor avea loc multe cumpărături pentru sărbători. Racii vor face un pas mare în relația cu partenerul, în timp ce Balanțele vor avea parte de o surpriză la locul de muncă. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru următoarea perioadă! 

Citește și: Horoscop de weekend 17- 18 decembrie 2022: Săgetătorii trebuie să fie atenți la semnarea contractelor. Balanțele au parte de momente romantice

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022

Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă solicitantă în această săptămână. Acești nativi ar putea să aibă anumite probleme la locul de muncă, fiind șanse mari să intre într-un conflict cu un coleg de la birou. Spre finalul săptămânii, Berbecii vor reuși să se liniștească și să petreacă sărbătorile alături de cei dragi,

Taur

Taurii vor avea parte de o săptămână aglomerată, motiv pentru care vor avea mereu mintea ocupată și nu se vor gândi la alte probleme.

Într-un final, acești nativi vor reuși să găsească echilibrul între viața profesională și personală.

Citește și: Horoscopul lunii decembrie. Ultima lună din 2022 vine cu noi provocări

Gemeni

În săptămâna 19- 25 decembrie 2022, Gemenii se vor simți în largul lor, vor avea foarte multă energie și își vor duce toate țelurile setate pentru această săptămână la bun sfârșit.

Rac

Racii vor avea parte de momente romantice și de neuitat cu parteneri de viață. Sunteți pe cale să ajungeți la o concluzie în ceea ce privește iubitul/iubita, iar în viitorul acestor nativi să apară o cerere în căsătorie sau un alt pas important în relație.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Racii vor face un pas mare în relație[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Leii sunt energici în această săptămână, au multe planuri cu familia și prietenii, iar astrele sunt favorabile în această perioadă. Unii Lei ar putea lua o decizie spontană și să își petreacă sărbătorile de iarnă în afara României. De asemenea, lucrurile mer bine și în plan profesional.

Fecioară

Fecioarele s-ar putea confrunta cu anumite probleme la locul de muncă, motiv pentru care acești nativi vor simți că muncesc mai mult decât de obicei. Tot răul spre bine, deoarece spre finalul săptămânii vă veți relaxa alături de familie și prieteni.

Balanță

Este o săptămână norocoasă pentru Balanțe! Acești nativi ar putea avea surpriza de a primi o mărire de salariu sau o funcție mai bună la locul de muncă, semn că munca voastră din ultima perioadă nu a trecut neobservată. În schimb, astrele vă recomandă să fiți mai atenți la starea de sănătate.

Scorpion

Scorpionii se vor simți stresați în această săptămână, în special cu toate cheltuielile care vor urma pentru sărbători. Chiar dacă ați cheltuit mulți bani pe cadouri, reușiți să vă liniștiți, deoarece veți reuși să găsiți alte metode de a câștiga mult mai bine anul viitor.

Săgetător

Săgetătorii vor trece prin câteva momente dificile din cauza programului încărcat pe care îl au. În a doua jumătate a săptămânii, acești nativi vor avea mai mult timp pentru odihnă și pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Acești nativi sunt focusați pe relaxare în această săptămână. După mai multe momente dificile, Capricornii își doresc să se relaxeze și să își pregătească puterile pentru următorul an.

Vărsător

Vărsătorii vor fi extrem de ocupați în prima parte a săptămânii, motiv pentru care vor sta foarte multe la locul de muncă. În a doua parte a săptămânii, acești nativi vor avea destul timp să stea alături de partenerul de viață, familie sau prieteni.

Pești

Peștii sunt destul de ocupați în această săptămână, în special pentru că au lăsat cumpărăturile de sărbători pe ultima sută de metri. Astrele arată că acești nativi trebuie să aibă grijă la viața personală și să nu îi dezamăgească pe cei dragi prin lipsa lor de interes.