Stiri

Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023: Zodiile au parte de o săptămână dificilă

Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023: Zodiile au parte de o săptămână dificilă
Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 16- 22 ianuarie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 16- 22 ianuarie 2023! Se anunță o săptămână destul de dificilă pentru majoritatea zodiilor, în care unii nativii se pot simți blocați într-o situație neplăcută. Unele zodii simt că cei jur sunt de vină pentru acest lucru și vor căuta să se izoleze. Totuși, racii vor câștiga bani săptămâna aceasta, iar Vărsătorii sunt puși pe distracție. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!   

Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023: Zodiile au parte de o săptămână dificilă
Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cine se căsătorește în 2023, rămâne împreună cu partenerul toată viața! Astrologii afirmă că este cel mai norocos an pe planul iubirii: "Iubirea va fi foarte înflăcărată"| EXCLUSIV

Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti.

Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și: Cinci zodii care vor avea succes în 2023. Toate visele li se împlinesc

Berbec 

Nimic nu se mișcă suficient de repede pentru tine în această săptămână. Pentru că sunteți foarte entuziasmat, plin de pozitivitate și cu o dorință de progres, veți dori să vă aruncați cu capul înainte în orice proiect creativ care vi se potrivește.

Ceea ce te dezamăgește săptămâna aceasta este că, deși ai intenții și planuri grozave, nimeni din jurul tău nu pare capabil să se miște în ritmul de care ai nevoie, iar asta te frustrează. 

Taur

S-ar putea să înveți o lecție foarte importantă săptămâna aceasta, deoarece se pare că s-ar putea să fii prins în ceva ce nu poți face față. Poate că ai vrut să te arăți sau să te prefaci că ești expert într-un domeniu în care nu ai nicio idee, iar ceea ce se va întâmpla te va face să te simți foarte jenat. Nu trebuie să te descurajezi, însă învață să nu te implici în ceva ce te depășește. 

Gemeni

Iată o săptămână în care aveți nevoie de liniște, concentrare și intimitate, deoarece vă simțiți foarte creativ, iar orice lucru pe care îl faceți va fi bun. Veți obține ceea ce aveți nevoie, dar săptămâna va aduce obstacole și intervenții de care nu aveți nevoie. Reușești să rămâi pe linia de plutire și ești destul de motivat, astfel că singura ta problemă va fi să găsești o zi în care să poți finaliza ceea ce ai început.

Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023: Zodiile au parte de o săptămână dificilă
Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Ei bine, cel puțin cineva va câștiga bani săptămâna asta, și felicitări pentru asta. Ești sârguincios și atent la munca ta în această săptămână. Ai ceva în minte și trebuie să economisești pentru a obține. Săptămâna aceasta, veți găsi puține lucruri care vă stau în cale. Nu veți găsi practic nicio tentație de a cheltui în această săptămână, așa că banii pe care îi economisiți se vor simți ca și cum ați câștiga la loterie, însă vor apărea surprize și din alte surse. 

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2023: Anul Iepurelui de Apă vine cu schimbări majore

Leu

S-ar putea să vi se ceară să vă demonstrați abilitățile săptămâna aceasta, deoarece se pare că ați fost ales pentru un proiect și încă mai au nevoie să vă demonstrați capabilitatea. Nu te îngrijorează această idee, deoarece știi deja că ai tot ce este necesar și că proiectul este practic destinat ție. Și partea grozavă este că ai dreptate, veți beneficia de această oportunitate și veți excela, iar încrederea ta le va arăta superiorilor că au ales cu înțelepciune. 

Fecioară

Iată o săptămână de care s-ar putea să-ți amintești, Fecioară. În timp ce restul lumii își planifică viața și, în sfârșit, se simte pregătit pentru noul an, tu ai rămas tot cu gândul la petrecere. Te simți puternic și îndrăzneț, așa că probabil vei ajunge să recrutezi prieteni pe parcurs. Simți că trebuie să fii înconjurat de oameni care nu iau lucrurile prea în serios în această săptămână. 

Balanță

Săptămâna aceasta este destul de grea pentru tine pentru că ești pe cale să experimentezi ceva ce nou. Ai avut curajul să te implici în ceva, iar acum ți se pare că nu ți se mai potrivește. Orice s-a întâmplat să te aducă în acest loc este ceva ce nu înțelegi, dar știi că asta nu este ceea ce îți dorești. Se pare că nu vei primi ceea ce își dorești, așa că te vei retrage. Nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece fiecare experiență, fie bună sau rea, te poate învăța ceva. 

Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023: Zodiile au parte de o săptămână dificilă
Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Totul ține de dorințele tale, Scorpion, și încă o dată, va trebui să iei câteva decizii importante în timpul săptămânii. Întotdeauna ai ceva ce trebuie să sacrifici pentru a lăsa altceva să strălucească. În această săptămână, simțiți din nou că trebuie să faceți o alegere. Partenerul tău s-ar putea simți neglijat pe măsură ce își dedici tot timpul locului de muncă, așa că trebuie să te gândești ce înseamnă mai mult pentru tine, relația sau evoluția în carieră. 

Săgetător

Săptămâna aceasta iei o decizie importantă de a renunța la ceva care nu îți aduce suficiente beneficii. Ai muncit din greu, Săgetător, și în continuare nu te oprești din muncă. Cu toate acestea, ați ajuns să recunoașteți că o parte din munca pe care o faceți, este inutilă și chiar puțin plictisitoare. Ai nevoie de senzații tari și le vrei repede. Săptămâna aceasta te va face să te implici în ceva cu totul nou.

Citește și: Fazele lunii în ianuarie 2023. Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

Capricorn

Pentru că sunteți foarte amabil, veți încerca să veniți în ajutorul cuiva care se pare că are nevoie de sprijinul vostru în această săptămână. Pentru a da tot ce ai mai bun, vei încerca să înțelegi ce simte persoana de lângă tine. Îți va fi destul de greu să dai sfatul potrivit într-o situație pe care tu nu ai experimentat-o. Vei fi apreciat, totuși, pentru eforturile tale.

Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023: Zodiile au parte de o săptămână dificilă
Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Poate pentru că sezonul Vărsătorilor este pe cale să înceapă, simți că este momentul potrivit pentru a te relaxa și a te distra. Vrei să faci ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna și ești gata chiar și să îți asumi riscuri. Ești ușor iresponsabil, dar acest lucru nu îți va aduce probleme, așa că este bine să profiți. Este aproape ziua ta de naștere și, în lumea ta, fiecare zi este o sărbătoare.

Pești

Vei avea parte de o săptămână destul de dificilă. Dacă ai crezut că poți manipula pe cineva pentru a face ceva în locul tău, se pare că aici sunt în joc și alți factori care sunt meniți să-ți stea în cale. Ești obligat să rămâi pe loc, iar acest lucru te îngrijorează. Ai nevoie de împrospătare constantă și se pare că în această săptămână ești blocat.