Stiri

Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022

  Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022
Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022
Consultă horoscopul săptămânal 14 - 20 februarie 2022 și află ce ţi-au rezervat astrele. Vezi horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop săptămânal 14- 20 februarie 2022. Astrele spun ca va fi o saptamana de foc pentru trei zodii.

Berbec

Berbecii vor avea parte de o săptămână liniștită, în care își vor da seama dacă proiectele creative la care lucrează mai funcționează ori este cazul să pună stop. De asemenea, în viața de zi cu zi, Berbecii vor avea multe discuții în relațiile cu ceilalți.

Este recomandat să fiți prudenți și siguri pe deciziile voastre.

Taur

Nativii din zodia Taur nu au parte de o săptămână tocmai plăcută, astfel că, aceștia vor avea mai multe discuții în contradictoriu cu familia. Tensiunea creată îi face pe Tauri să simtă nevoia de o regăsire și de o stabilire a unor limite sănătoase în toate relațiile familiale și de prietenie. Încercați să nu puneți prea mult la suflet și să vă găsiți un refugiu potrivit.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea zilele acestei săptămâni încărcate și obositoare. Aceștia vor fi nevoiți să rezolve mai multe probleme cu acte importante și vor fi mai mult pe drumuri. Totodată, unii Gemeni trebuie să fie atenți la discuțiile cu ceilalți, deoarece au tendința de a ofensa fără intenție. Gemenii au nevoie de mai multă diplomație în discuțiile cu persoanele din jur pentru o mai bună relaționare.

Rac

Săptămâna 14- 20 februarie pentru Raci este focusata pe bani și în special pe lipsa acestora. Mai exact, Racii vor dori să se axeze pe talentele lor creative, însă au nevoie de un suport financiar pe care nu îl posedă. Este recomandat să fiți atenți la cheltuieli în perioada aceasta pentru a reuși să îndepliniți ceea ce v-ați propus.

  Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022
Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022

Leu

Nativii din zodia Leu au parte de o săptămână plăcută în care nu este exclus ca o persoană nouă să își facă apariția în viața lor. În plus, Leii se pot aștepta la o îmbunătățire a relațiilor de prietenie actuale, dar în special o anumită relație. După reevaluarea acelei legături este posibil ca Leii să descopere că sunt îndrăgostiți de un prieten foarte apropiat lor.

Fecioară

Fecioarele se află într-o formă bună, însă cum mereu este loc de mai bine, ele simt nevoia de o reconectare cu propria lor persoană. De asemenea, Fecioarele vor simți nevoia zilele acestea de natură și de liniște. Este recomandat să nu neglijați jobul și sănătatea. Totul se va rezolva în timp.

Citeste si: 13 februarie 2022. Ziua Mondială a Radio

Balanță

Persoanele aflate în zodia Balanță se gândesc foarte serios să renunțe la anumite proiecte care nu li se par de viitor. Astfel că, ele nu se vor simți prea în largul lor la muncă, iar totul li se va părea pe dos. Atenție mare la conexiunea cu ceilalți, dar în special la copii. Cei mici simt când nu sunteți bine și nu îi puteți păcăli.

Scorpion

Scorpionii se străduiesc să mențină un echilibru perfect între muncă și casă, întrucât aceștia se focusează mai mult ba pe viața de acasă, ba pe lucrurile pe care le au de făcut la serviciu. Tot pe plan profesional, unii Scorpioni au foarte multe proiecte ajunse la apogeu care trebuiesc reevaluate pentru a avea succes.

Săgetător

Săgetătorii se vor simți foarte derutați în zilele care urmează. Astfel, nativii acestei zodii se vor simți pătrunși de discuțiile pe care le vor purta cu cei din jur, la care se adaugă și schimbarea mentalității. Săgetătorii nu sunt siguri dacă gândesc corect unele aspecte și iau în calcul o nouă abordare. În viața anumitor Săgetători va apărea ideea unei călători. Fiți deschiși și bucurați-vă de oportunități.

  Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022
Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt cu ochii în patru în săptămâna 14- 20 februarie 2022, deoarece au nevoie să fie atenți la conexiunea cu ceilalți. De asemenea, nativii acestei zodii trebuie să rezolve cât mai curând sarcinile primite la locul de muncă. Atenție mare în trafic, este posibil să vă alegeți cu o amendă.

Citeste si: Doja Cat a lansat „Celebrity Skin”- Versurile piesei aici

Vărsător

Vărsătorii au parte de zile liniște, dar și tumultoase. Aceștia trebuie să învețe să se raporteze la ceilați într-un mod obiectiv. În acest fel, ei vor putea vedea ce mai funcționează și ce nu, atât pe plan amoros, cât și în viața de zi cu zi.

  Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022
Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie 2022

Pești

Nativii din zodia Pești se vor simți foarte obosiți și epuizați în săptămâna 14- 20 februarie. Aceștia au nevoie de odihnă, pentru a se putea regăsi și pentru a-și putea încărca bateriile. Totodată, unii Pești vor afla informații secrete despre un apropiat care îi vizează și pe ei. Fiți foarte atenți la ceea ce vreți să faceți cu lucrurile descoperite.