• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Taurii își îndeplinesc visurile. Capricornii au parte de o zi plină de surprize

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Taurii își îndeplinesc visurile. Capricornii au parte de o zi plină de surprize
Horoscop mâine, 28 februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de mâine, 28 februarie 2023 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  zilei de marți, 28 februarie 2023! Se anunță o zi plină de momente frumoase pentru majoritatea nativilor. Zodiile reușesc să facă față tuturor provocărilor și au șansa să facă schimbări importante în viața lor. Taurii sunt privilegiați, deoarece au posibilitatea să își împlinească orice vis. Capricornii au parte de o zi plină de surprize, așa că ar fi bine să nu ia lucrurile prea în serios. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în această zi!

Citește și: ”Din asta ne hrănim fericirea!” Dorian Popa, deranjat de felul în care i s-a adresat Delia Matache. Ce i-a reproșat artistul

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Taurii își îndeplinesc visurile. Capricornii au parte de o zi plină de surprize
Horoscop mâine, 28 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și:  Ce este și cum funcționează Legea Atracției. Zodiile care profită de ea pentru a avea succes în viață

Horoscop mâine, 28 februarie 2023. Află ce ți-au rezervat astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!

Citește și:  Zodiile care vor avea noroc pe plan financiar în anul 2023. Racii vor avea câteva pierderi în sector financiar

Taur

Energia acestei zile te poate ajuta să îți îndeplinești orice vis.

Gândește-te foarte bine ce ai vrea să se întâmple pe viitor și nu îți pierde speranța, deoarece astrele au pregătit multe surprize pentru tine. Cu siguranță, dorințele au nevoie și de puțină acțiune din partea ta, așa că odată ce ai planul făcut, nu ezita să treci la atac. Fii curajos și nu lăsa nimic să te doboare. În ceea ce privește relațiile de familie, acestea ar putea fi destul de tensionate, așa că cel mai bine ar fi să stai departe.
Ai multe decizii de luat, iar stresul nu te va ajuta.

Gemeni

Ziua de marți vine cu vești bune în ceea ce privește familia sau grupul de prieteni. Fie că e vorba de um membru nou sau prietenii tăi au avut parte de un evenimenr fericit, cu siguranță veți sărbători împreună. De asemenea, ai șansa să cunoști pe cineva care îți va rămâne alături mult timp de acum încolo, așa că fii atent la persoanele din jurul tău și la situațiile care vă aduc împreună.

Astrele spun că este momentul ideal pentru a începe o nouă relație.

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Taurii își îndeplinesc visurile. Capricornii au parte de o zi plină de surprize
Horoscop mâine, 28 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac

După multe eforturi depuse, a venit în sfârșit momentul să culegi roadele muncii tale. În ultima perioadă, te-ai concentrat pe atingerea unui obiectiv și ai ignorat orice alt aspect al vieții tale. Chiar dacă a fost greu, complimentele și recompensele șefilor te fac să crezi că toată strădania a meritat. Ți-ai dorit foarte mult ca anul acesta să evoluezi către cea mai bună variantă a ta, așa că acesta este un prim pas către viitorul tău luminos. Schimbările pe care le-ai făcut în viața ta, au un impact foarte mare asupra relației de cuplu, care simți că, în sfârșit, îți aduce împlinirea de care ai nevoie.

Citește și: Horoscop chinezesc MARTIE 2023. Află ce îți rezervă astrele în prima lună de primăvară

Leu

Ziua de marți este despre învățare. Îți place să ieși în evidență la locul de muncă, așa că este o mare bucurie pentru tine atunci când înveți ceva nou care te-ar putea ajuta în desfășurarea unor proiecte importante. Lucrurile noi te motivează, astfel încât îmbunătățirile se pot vedea imediat în munca ta. Faptul că reușești să te dezvolți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, te va ajuta foarte mult în cazul în care ai vrea să faci schimbări în carieră pe viitor.

Fecioară

Astrele spun că azi îți faci curaj și ceri ceea ce este de drept al tău. Ai muncit extrem de mult în ultima perioadă și consideri că eforturile tale ar trebui să fie recompensate. Chiar dacă îți dorești foarte mult să fii recunoscut pentru ceea ce faci, ai grijă la cuvintele pe care le folosești atunci când abordezi un superior. Dacă argumentele tale vor fi cele corecte, reușita este garantată. Totul depinde de tine, însă ai putea primi un post mai bun în companie, dar și o mărire de salariu.

Balanță

Azi este posibil să treci prin momente neplăcute din cauza unei persoane la care ții foarte mult. Chiar dacă intențiile tale sunt bune, cel din fața ta este posibil să nu perceapă la fel ceea ce încerci să îi trasmiți. Uneori e bine să lăsăm persoanele din viața noastră să învețe o lecție pe propria piele, așa că cel mai bine ar fi să te preocupe propriile probleme. Gândește-te la lucrurile care nu merg bine în viața ta și la soluțiile la care ai putea apela pentru un viitor mai frumos.

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Taurii își îndeplinesc visurile. Capricornii au parte de o zi plină de surprize
Horoscop mâine, 28 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

În ultima perioadă, ai tot încercat să fugi de sentimentele tale, însă acest lucru te-a făcut chiar mai nefericit. Nu ar trebui să îți fie teamă să fii vulnerabil, deoarece viața ne poate aduce atât momente frumoase, cât și momente mai triste. Sensibilitatea nu este o slăbiciune, așa că poate ar fi bine să ai un moment de sinceritate în care să îți recunoști emoțiile. Acest lucru te va elibera de toată presiunea acumulată și te va ajuta să apreciezi mai mult ceea ce ai în viața ta.

Săgetător

Ziua de marți te pune în fața unei decizii importante. Ai încercat să eviți acest  moment, însă acum trebuie să dai dovadă de curaj și maturitate. Încearcă să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Analizează imaginea de ansamblu și ignoră comentariile răutăcioase. Ești una dintre cele mai puternice zodii, iar astrele te vor sprijini în această perioadă. Atunci când simți că te afli într-o situație fără ieșire, nu uita că poți să iei legătura oricând cu un prieten.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, 27 februarie- 5 martie 2023. Previziuni astrale pentru prima săptămână de primăvară

Capricorn

Chair dacă de cele mai multe ori reușești să controlezi ceea ce se întâmplă în jurul tău, azi viața te va surprinde într-un mod plăcut. Nu ai fost pregătit pentru această zi, însă faptul că ai fost pus în fața faptului împlinit, nu ți-a dat timp să îți faci prea multe griji. Uneori este bine să te lași purtat de val, așa că azi, ar fi bine să nu iei lucrurile prea în serios. Renunță la muncă pentru câteva momente și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău.

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Taurii își îndeplinesc visurile. Capricornii au parte de o zi plină de surprize
Horoscop mâine, 28 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

În ultima vreme ai simțit nevoia unei schimbări și iată că a venit ziua cea mare. Te-ai plictisit de felul în care arată viața ta, așa că micile schimbări vor avea treptat un impact foarte mare. Pe măsură ce te vei implica în cât mai multe lucruri noi, vei descoperi că ești din ce în ce mai încrezător în forțele proprii. Din păcate, spre finalul zilei te-ai putea confrunta cu anumite probleme de sănătate, așa că astrele te avertizează din timp să ai mai multă grijă de tine.

Pești

Azi s-ar putea să te simți destul de confuz, deoarece pare că anumite aspecte nu se întâmplă așa cum ți-ai fi dorit. Chiar dacă vei simți gustul dezamăgirii, nu trebuie să uiți că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv. Încearcă să nu mai pui atât de multă presiune pe tine și să lași lucrurile să evolueze în felul lor. În final îți vei da seama că ai ajuns într-un punct mult mai prosper, așa că încearcă să fii recunoscător pentru ceea ce ai, dar și pentru ce îți rezervă viitorul.