Stiri

Horoscop 26 octombrie 2021. Luna este în Rac și asta aduce energie unor zodii

Horoscop 26 octombrie 2021. Luna este în Rac și asta aduce energie unor zodii
Horoscop 26 octombrie 2021. Luna este în Rac și asta aduce energie unor zodii [Sursa foto: PixaBay]
Luna ajunge în semnul zodical al Racului, ceea ce înseamnă că zodiile de apă vor avea parte de ceva mai multă energie.

Stabilitatea este greu de găsit atunci când Luna din zodia Rac lucrează în blândă armonie cu Uranus planeta miracolelor și a evenimentelor bruște haotice.

Horoscop 26 octombrie 2021. Luna este în Rac și asta aduce energie unor zodii
Horoscop 26 octombrie 2021. Luna este în Rac și asta aduce energie unor zodii[Sursa foto: PixaBay]

Suntem forțați să ne aventurăm în afara zonelor noastre de confort. Aceasta ar putea însemna că are loc intervenția divină sau ceva ieșit din comun creează conștientizare care mișcă o persoană într-o nouă direcție.

Horoscop 26 octombrie- Berbec

Este una dintre acele zile ciudate în care puținul are sens până când ziua se termină. Vei simți că ai intrat într-un film ciudat cu tine ca vedetă. Luna în Rac aduce schimbări bruște și neașteptate în viața ta de acasă. Păstrați-vă mintea limpede, deoarece veți dori să mențineți o minte liniștită pentru a lua decizii rapide.

Horoscop 26 octombrie- Taur

Fă o pauză înainte de a vorbi și când nu ești sigur de ceva, recunoaște și nu-ți face griji. Cuvintele pot fi problematice atunci când spui doar ce îți vine în minte. Începeți ziua puțin mai în ton cu propriile sentimente. Nu vă faceți griji că durează prea mult să răspundeți la mesaje text sau la lucruri care par a fi sensibile la timp. Ceea ce trebuie să faci este să rămâi calm și atent. Vă va scuti de multă durere și necaz.

Horoscop 26 octombrie- Gemeni

Pot apărea probleme bruște cu banii, pe măsură ce Luna din Rac se apropie de Uranus în sectorul proprietății personale. Totuși, nu lăsați acest lucru să vă îngrijoreze. S-ar putea să vi se pară că instabilitatea este de fapt utilă pentru a dezvălui problemele din bugetul dvs. care trebuie ajustate. Fă-ți puțin timp pentru a examina finanțele și a verifica orice extras care ar putea avea plăți automate pe care nu le-ai autorizat.

Horoscop 26 octombrie- Rac

Prietenii au locul lor, dar astăzi, s-ar putea să descoperi că aceștia leagănă puțin barca în viața ta. Pot fi atât de multe alte lucruri de care trebuie să te ocupi, dar cineva din cercul tău social are nevoie de puțin ajutor fără prea mult timp de pierdut. Acest lucru vă poate pune într-o criză, deoarece trebuie să luați o decizie rapidă. Gândește-te la prioritățile tale pe parcursul zilei pentru a ști dinainte la ce ar trebui sau nu ar trebui să spui „da”, astfel încât să fii în conformitate cu propriul tău program.

Horoscop 26 octombrie- Leu

Un fost asociat de muncă sau un angajator ar putea decide brusc să vă contacteze astăzi. Luna în Rac care se armonizează cu Uranus vă poate aduce vechi oportunități înapoi. Vechiul tău loc de muncă sau unul care pare să se potrivească cu interesele tale ar putea aduce o oportunitate promițătoare, dar vei dori să obții detalii pentru a te asigura că este ceva ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop 26 octombrie- Fecioară

Mergeți într-o căutare spirituală cu un prieten. Luna din Rac vă activează sectorul de credințe. Dacă ai nevoie de un pic de aprindere, o zi spirituală în căutarea conexiunilor cu natura și puterea ta superioară poate fi găsită, dar nu trebuie să o faci singur. O poți face cu un prieten, sau chiar partenerul tău, prin yoga sau o plimbare pe plajă pentru a observa Luna.

Horoscop 26 octombrie- Balanță

Chiar dacă te simți limitat de condițiile impuse de partenerul de cuplu sau alți parteneri, tot simți nevoia să îți asiguri un avantaj prin decizii luate de capul tău.

Horoscop 26 octombrie- Scorpion

Toate relațiile, inclusiv cele profesionale, pot întâmpina o problemă, iar acest lucru poate însemna că trebuie să muncești mai mult pentru a aduce lucrurile înapoi.  

Horoscop 26 octombrie- Săgetător

Ultimul lucru de care ai nevoie în acest moment sunt problemele care îți dau anxietate, așa că este nevoie de prudență, mai ales atunci când te simți nesigur de o situație în care ești implicat. Dar schimbarea nu este întotdeauna negativă. Schimbările dinamice pot însemna că au loc evenimente importante și trebuie să acordați atenție. Luna din Rac aduce o energie armonioasă, așa că rămâneți pozitiv! O întorsătură miraculoasă a circumstanțelor este la orizont și promițătoare pentru viitor. 

Horoscop 26 octombrie- Capricorn

Dragostea poate fi instabilă. Acesta este un moment interesant pentru dragoste și te invită să fii spontan atunci când poți. Căutați oportunități de a face ceva dulce pentru a vă reaprinde relația, mai ales dacă munca și responsabilitățile au făcut dificilă conectarea unul cu celălalt.

Horoscop 26 octombrie- Vărsător

Unele familii au o persoană care iese în evidență față de restul, iar Luna în Rac te poate face să te simți ca și cum ai fi oaia neagră a familiei. Vrei doar să te amesteci sau să te înțelegi- dar nu poți, iar asta îți poate testa hotărârea de a fi adevărat cu tine însuți. Cel mai important lucru pentru tine acum este să ai încredere în cine ești.

Horoscop 26 octombrie- Pești

Transmiterea unui mesaj poate fi dificilă. Cel mai bine este să puneți anumite subiecte în așteptare atunci când simțiți că nu ajungeți nicăieri. Certurile vor fi neproductive. În plus, toate conversațiile au un punct final în cele din urmă și s-ar putea să simți că îți dorești cu adevărat și că ai nevoie să scoți lucrurile la iveală, dar dacă ceilalți nu sunt pregătiți să asculte, poate ar fi mai bine să aștepți.