Stiri

Horia Tecău își va deschide școală de tenis după retragere. Detalii despre planurile sale, în premieră, la Dimineața Nebună

Horia Tecău își va deschide școală de tenis după retragere. Detalii despre planurile sale, în premieră, la Dimineața NebunăHoria Tecău își va deschide școală de tenis după retragere. Detalii despre planurile sale, în premieră, la Dimineața Nebună
Horia Tecău își va deschide școală de tenis după retragere [Sursa foto: Facebook]
Horia Tecău se retrage oficial din tenis la 37 de ani și urmează să deschidă o școală de tenis. Declarațiile făcute la Dimineața Nebună.

Horia Tecău se va retrage din tenis la 37 de ani! Tenismenul va juca jocul de retragere alături de Simona Halep vineri, 10 iunie, la BT Arena, în  cadrul Sports Festival. Tenismenul spune că cei prezenți la eveniment nu vor vedea doar un simplu festival, ci vor fi introduși într-o adevărată poveste a tenisului, despre cum a pornit cariera sa în acest sport, care au fost provocările, dar și care sunt planurile de viitor. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Horia Tecău, declarații în exclusivitate despre meciul de retragere de la Sports Festival: „De când eram junior mi-am setat să mă retrag la 37 de ani”. Video

Tenismenul Horia Tecău va deschide școală de tenis. Ce nume va purta și unde va fi deschisă?! 

Horia Tecău a dezvăluit la Dimineața Nebună că după retragerea din tenis ar vrea să împărtășească din informațiile pe care le-a obținut de-a lungul carierei sale. 

Horia Tecău își va deschide școală de tenis după retragere. Detalii despre planurile sale, în premieră, la Dimineața Nebună
Horia Tecău își va deschide școală de tenis după retragere[Sursa foto: Facebook]

Horia Tecău: Vreau să mă bucur de a împărtăşi informaţie, de a antrena, de a mentora.
Cosmin: Vrei să spui că îţi faci şcoală de tenis Horia Tecău?
Horia Tecău: Exact! Sunteți cumva, primii martori.

Mishu: Te-ai gândit la un nume?

Horia Tecău: Nu. Mi se pre că Școala de Tenis Horia Tecău, e ok. Nu m-am fixat pe un oraș anume, sunt deschis. Mi-ar plăcea să fie undeva în natură, aer curat.

Tenismenul a vorbit și despre bucuria de a juca jocul de retragere în țara natală, el mai având și alte meciuri de retragere din circuit în Italia și Spania. 

„Mă bucur să fiu aici la Cluj și să am un meci de retragere în fața familiei, a prietenilor, a publicului, român. Meciurile de retragere din circuit, unul a fost în Torino și unul în Marbella, acum, pe o scenă mare, cum e cea de la Sports Festival, vineri, 10 iunie, va fi sărbătoarea cea mare. Nu va fi neapărat despre un meci. Va fi mai mult despre o poveste, povestea călătoriei mele, primul meu antrenor care m-a învățat să țin racheta în mână va fi acolo, mentorul meu, care mai târziu mi-a devenit partener de dublu, Andrei Pavel, va fi acolo. Va fi mai mult decât un meci de tenis, va fi o poveste despre cum s-a întâmplat totul, ce am învățat în această lume a tenisului și ce urmează”, a mai declarat Horia Tecău.