Stiri mondene

Horațiu Cuc, membrul trupei „Noaptea Târziu” intră în competiția Survivor România

Horațiu Cuc, membrul trupei „Noaptea Târziu” intră în competiția Survivor România
Horațiu Cuc de la „Noaptea Târziu” este unul dintre cei patru concurenți noi veniți la Survivor România.

Horațiu Cuc, CUCU, în vârstă de 28 de ani este cunoscut publicului că membru al trupei „Noaptea târziu". Artistul este originar din satul Topa de Cris, județul Bihor, iar pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o în adolescență, când a participat la diverse concursuri locale. A cunoscut succesul în 2014, când împreună cu Licurici și Cuza au pus bazele trupei "Noaptea târziu" și au lansat primul lor hit parodie, „Sunt un cocalar". Pentru că a prins la public, cei trei artiști au continuat seria parodiilor și au mai lansat și alte parodii care au ajuns virale precum: „La Bunica” sau „Dor de cămine”, una dintre cele mai noi parodii lansate în colaborare cu Theo Rose. 

Cine este Horațiu de la Noaptea Târziu, noul concurent de la Survivor România?! 

Horațiu este absolvent al Facultății de Litere, secția  Limbi și Literaturi Străine. A acceptat provocarea Survivor România pentru că își dorește o schimbare în viață lui și pentru că îi plac provocările. Are abilități sportive, a făcut fotbal, a participat la cross-uri în liceu și la competițîi de handball.

„Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am acea abilitate a interacțiunii sociale. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele", a declarat Horațiu.