Stiri

Grea mai e viața la bloc! Anunțul unui locatar supărat pe vecinii care fac duș după ora 22 a stârnit amuzament în online

Un locatar al unui bloc s-a enervat la culme pe vecinii lui care fac duș după ora 22.

Un afiș lipit de un locatar al unui bloc la intrarea în scară s-a viralizat pe rețelele de socializare în ultimele zile. Este vorba despre un locatar supărat nevoie mare pe vecinii lui care fac duș după ora 22. Știm bine cu toții că la bloc pereții sunt extrem de subțiri și se aude cam tot prin ei, așa că e foarte ușor să-ți deranjezi vecinii. Pentru că omul nu a mai suportat să audă zgomotul apei care curge din duș, și-a vărsat oful în scris, apoi a lipit foaia la intrarea în scara blocului pentru a vedea toată lumea de ce este el deranjat.

Nu s-a aflat dacă autorul textului este un bărbat sau o femeie, dar cert este că cineva a postat pe fabecook anunțul și acesta s-a viralizat stârnind hohote de râs. 

Mesajul transmis de locatarul supărat pe vecini 

„În atenția locatarilor care fac duș, noapte de noapte, între 23 și 24!

Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului sau a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor. 

Afiș bloc

Potrivit legii, „tulburarea liniștii locatarilor între 22.00 și 8.00, de către o persoană, prin producerea de zgomote, larmă, sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori intrument muzical de intensitate mare.

Dincolo de paragrafe din lege, bunul simț ne obligă la un comportament decent și respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celorlalți.

În cazul în care bunul simț nu funcționează, vom fi nevoiți să solicităm organele prevăzute de lege pentru constatarea și sancționarea unor astfel de comportamente”, se arată pe afiș.