Stiri mondene

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit! Aveau o relație de 12 ani și o fetiță de un an jumătate

Grasu XXL și Laura Andreșan
Grasu XXL și Laura Andreșan nu mai formează un cuplu, iar vestea a fost dată chiar de artist.

Grasu XXL și-a anunțat fanii din mediul online că el și soția lui, Laura, nu mai formează un cuplu. După 12 ani de relație, cei doi au decis că este timpul să meargă pe drumuri diferite, cu toate că au împreună o fetiță de doar un an și jumătate.  

Artistul a dat vestea pe rețelele de socializare, cu mențiunea că își dorește discreție din partea publicului, cât și a presei. 

Grasu XXL și fiica sa

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL, pe numele real - Dragoș Nichifor. 

La rândul ei, fosta actriță de filme pentru adulți a distribuit mesajul lui Grasu XXL, lăsând să se înțeleagă că este încrezătoare în forțele proprii și că relația dintre ea și Grasu XXL va funcționa chiar dacă cei oi nu mai formează un cuplu.

„Sper să fiți ok, aveți grijă de suflețelul mic, este important să vă simtă încă împreună. Grasu trebuia să gestioneze bine problema”, “Îmi pare foarte rău”, “Tot înainte! Vă iubim, ne bazăm pe voi, oameni frumoși, că totul va fi bine!” sunt doar câteva dintre comentariile pe care cei doi le-au primit de la fanii din mediul online. 

Ce spunea Laura Andreșan despre relația cu Grasu XXL 

„Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.

Grasu XXL și Laura Andreșan

Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, a mărturisit Laura Andreșan într-un interviu oferit în urmă cu mai bine de un an.