Stiri

Google Workspage este disponibil pentru toți utilizatorii Google

Google Workspage este disponibil pentru toți utilizatorii Google
Google Workspage este disponibil pentru toți utilizatorii Google [Sursa foto: Facebook]
Google a anunțat că suita „Workspace” este disponibilă acum pentru toți utilizatorii, nu doar pentru companii.

Google a schimbat din nou strategia și toți utilizatorii care dețin un cont Google, pot activa Google Chat, serviciu de comunicare ce, cu aceeaşi ocazie primeşte o serie de funcţii noi, precum instrumente de moderare, roluri pentru participanţi şi posibilitatea descoperirii aşa-numitelor Spaţii (camere virtuale de discuţii). 

Utilizatorii Google, noi surprize din partea companiei

Google a lansat „Workspace Individual”, un set de instrumente office care pot fi folosite fără a fi necesară configurarea unui domeniu propriu.

Acesta va costa 10 dolari pe lună. Prin extinderea accesului la Workspace, Google spune că acum că suita sa office are peste 3 miliarde de utilizatori, numărându-i, probabil, aici şi pe cei care nu folosesc decât Gmail.

Pentru utilizatorii individuali care doresc mai mult din spațiul lor de lucru, va exista și o nouă ofertă plătită: abonamentul Google Workspace Individual va fi de 9,99 USD/ lună, cu un preț introductiv de 7,99 USD/ lună, informează techcrunch. Cu aceasta, utilizatorii vor avea acces la „capabilități premium, inclusiv servicii de rezervare inteligentă, întâlniri video profesionale și marketing personalizat prin e-mail”

Probabil vom auzi mai multe despre acest lucru mai târziu în acest an. Această nouă ofertă plătită va fi disponibilă „în curând” în SUA, Canada, Mexic, Australia, Brazilia și Japonia. 

„Colaborarea nu se oprește la locul de muncă- produsele noastre au fost optimizate pentru o largă participare, partajare și utilitate de la început. Accentul nostru este de a oferi consumatorilor, lucrătorilor, cadrelor didactice și studenților o abordare echitabilă a colaborării, oferind în același timp flexibilitate care permite acestor subseturi diferite de utilizatori să adopte propria abordare a comunicării și colaborării”, a declarat Javier Soltero, vicepreședinte și GM, Google Workspace,

potrivit sursei citate mai sus.