Stiri

Ghinion pentru un șofer din Cluj! A luat o prostituată în mașina sa, dar a făcut accident după nici un kilometru

Ghinion pentru un șofer din Cluj! A luat o prostituată în mașina sa, dar a făcut accident după nici un kilometru
Ghinion pentru un șofer din Cluj! A luat o prostituată în mașina sa, dar a făcut accident după nici un kilometru [Sursa foto: Știri de Cluj]
Un clujean de 40 de ani a fost urmărit de ghinion după ce a luat în mașina sa o prostituată pe care o întâlnise în apropierea unei păduri.

Unui șofer din Cluj i-au fost date planurile peste cap după ce a luat o prostituată în mașina sa. Bărbatul în vârstă de 40 de ani se deplasa Nima, unde voia să îşi schimbe un bec la maşină, informează Dejeanul.

Însă în drumul său spre destinație, omul și-a schimbat planurile pentru că întâlnit două prostituate pe marginea șoselei și s-a gândit să o abordeze pe una dinttre ele.

În căutarea unui loc mai retras pentru a putea întreține relații intime, omul a fost distras și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar pe DN1C. Șoferul nu apucase să conducă nici măcar un kilometru din momentul în care a luat-o pe femeie în mașina sa. Impactul a fost mai grav pentru prostituată, care s-a ales cu răni grave și mai multe fracturi, IML estimând că va avea nevoie de circa trei luni de îngrijire.

Bărbatul nu a fost rănit, dar s-a ales cu un arest pe o perioadă de 30 de zile.