Stiri mondene

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Katy Perry față de Miranda Kerr. Cum a reacționat fosta soție a lui Orlando Bloom

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Katy Perry față de Miranda Kerr. Cum a reacționat fosta soție a lui Orlando Bloom
Katy Perry și Miranda Kerr [Sursa foto: Instagram]
Katty Perry i-a adus un omagiu surprinzător fostei soții a lui Orlando Bloom. Cântăreața a numit-o pe Miranda Kerr „australianca ei preferată”.

Katy Perry este una dintre cel mai cunoscute cântărețe din întreaga lume, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Orlando Bloom, fostul soț al modelului Miranda Kerr. De-a lungul timpului, cântăreața a vorbit deschis deaspre realația neobișnuită pe care o au cele două, susținând că nu are niciun fel de resentiment față de fosta soție a logodnicului ei. Mai mult chiar, cele două par să se înțeleagă de minune, iar gestul pe care l-a făcut cântăreața față de Miranda a surprins pe toată lumea.

Iată despre ce e vorba. 

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Katy Perry față de Miranda Kerr. Cum a reacționat fosta soție a lui Orlando Bloom
Katy Perry și Miranda Kerr[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Top 10 cele mai bine plătite cântărețe din lume. Cine sunt artistele plătite cu sume obscene pentru un concert

Katy Perry, gest surprinzător față de Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom

Katy Perry și Miranda Kerr au fost prezente sâmbătă seara la cea de-a 20-a ediție a G’Day USA Arts Gala, care a avut loc în Los Angeles.

Cântăreața a fost onorată să îi înmâneze Mirandei Premiul de Excelență în Artă, iar ulterior a postta o serie de fotografii de la evniment pe contul de Instgram. În descrierea acestora, Katty a numit-o pe fosta soție a logodnicului ei „australianca ei preferată” și „sister from another mister”. 

Mi-a făcut plăcere să o sărbătoresc pe australianca mea favorită (oi oi oi oi!) și ‘sister from another mister’ @mirandakerr noaptea trecută @gdayusa Art’s Gala.

Felicitări, iubesc familia noastră modernă & iubesc @koraorganics Turmeric Glow Moisturizer atât de mult încât m-am îmbrăcat ca ea ✨”, a transmis Katy Perry pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry)

Mai mult chiar, Katy Perry și-a suspținut părerea și în discursul pe care l-a susținut în cadrul evenimentului. 

„Mulți dintre voi poate că sunteți confuzi cu privire la motivul pentru care îi înmânez acest premiu Mirandei. Nu se potrivește cu povestea cu fosta soție, noua soție. Mulți din mass-media ar vrea să ne vadă luptându-ne cu noroi… dar aici este vorba despre dragoste, iar Miranda este dragoste. Sunt atât de recunoscătoare pentru familia noastră modernă amestecată. Este ca și cum aș fi câștigat o altă soră, una cu care de obicei mă abat de la discuția principală a familiei și cu care sunt de acord”.

Citește și: TOP 10 cele mai luxoase case de vedete. Angelina Jolie are un adevărat castel, dar stai să vezi ce are în curte Lionel Messi. Imagini fabuloase

Cum a reacționat Miranda Kerr?

Miranda Kerr a postat și ea o serie de fotografii de la eveniment, alături de partenerul ei, Evan Spiegel, dar și de Katy Perry, mulțumindu-i pe aceasta cale pentru cuvintele frumoase din discursul său. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miranda (@mirandakerr)

„O mare onoare să fiu recunoscută de @_aaausa pentru excelență în domeniul artelor. Evenimentul @gdayusa de aseară a fost atât de amuzant pentru a sărbători parteneriatul puternic dintre SUA și Australia. Felicitări uriașe colegilor mei de onoare @thekidlaroi și Sam Worthington. Și un mare mulțumesc lui @katyperry pentru cuvintele ei amabile și sincere❤️🥰”, a scris Miranda.