Stiri

Georgina Rodriguez, în mijlocul unui scandal, după ce un coleg de la fostul său loc de muncă a dezvăluit detalii despre cum l-ar fi întâlnit, de fapt, pe Ronaldo

 Georgina Rodriguez, în mijlocul unui scandal, după ce un coleg de la fostul său loc de muncă a dezvăluit detalii despre cum l-ar fi întâlnit, de fapt, pe Ronaldo
Fostul coleg al Georginei dezvăluie cum a fost să lucreze cu ea [Sursa foto: Hepta]
Georginei Rodríguez îi place să-și împărtășească viața de zi de zi fiind una dintre cele mai de succes femei de afaceri.

Cu peste 48 de milioane de urmăritori pe Instagram, profită de rețelele de socializare pentru a arăta luxul în care trăiește și de asemenea, odată cu premiera serialului ei pe Netflix, putem afla mai multe despre viața ei.

În primul sezon, ea a povestit cum l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo când lucra la Gucci și chiar a devenit virală o frază în care spunea că a trecut de la vânzarea de lux la utilizarea lui.

Tocmai, această poveste despre munca ei în magazinul de lux a fost care a stârnit controverse în lumea întreagă. De ce? Un presupus fost coleg al vedetei și-a folosit contul TikTok pentru a spune cum a fost să lucreze cu ea și aspirațiile pe care le avea.

Citește și: Cristiano Ronaldo ar fi înșelat-o pe Georgina Rodriguez! Au ieșit la iveală toate detaliile legate de aventura starului cu un faimos model din America Latină

Cum l-a cunoscut de fapt Georgina pe Ronaldo[Sursa foto: Hepta]

Fostul coleg al Georginei dezvăluie cum a fost să lucreze cu ea

Pablo Bonee a povestit într-un TikTok cum a fost experiența sa alături de Georgina Rodríguez în magazinul Gucci din Madrid și a confirmat povestea în care Cristiano Ronaldo și-a întâlnit partenera.

El a declarat că, deși Georgina "nu avea mulți bani, ea a avut mereu aceste aere de aroganță și superioritate.

Așteaptă să lovească mingea și de aceea a lucrat în branduri de lux".

El a mai spus că femeia de afaceri a întâlnit mulți oameni „în viața de noapte din Madrid și că a stat cu oameni cu mulți bani”. De asemenea, el a subliniat că, în ciuda faptului că a locuit într-un „apartament foarte sărac, foarte ieftin, ea și-a dorit mereu să avanseze și să crească, iar când l-a cunoscut pe Cristiano a avut ocazia de a deveni vedetă”.

„Georgina a fost mereu așa, chiar dacă nu a avut mereu mulți bani, mereu a avut aere de aroganță și superioritate. Până la urmă a căutat mereu să dea lovitura și de aceea a lucrat la diferite firme de lux pentru a cunoaște oameni cu bani in lumea bună a Madridului. Ea s-a mutat în locuri unde erau mulți bani.

Da, este adevărat că a locuit într-un apartament foarte sărac, foarte ieftin, dar și-a dorit mereu să meargă înainte, și-a dorit mereu să crească, iar ocazia ei să devină vedetă a venit când l-a cunoscut pe Cristiano”, a spus Pablo.

Citește și: Georgina Rodriguez, mai descătușată ca niciodată. Iubita lui Ronaldo a dezvăluit cel mai neobișnuit loc unde ea și starul portughez au făcut amor

Georgina Rodriguez a mințit când a povestit despre modul în care l-a cunoscut pe Cristiano[Sursa foto: Hepta]

Georgina Rodriguez a mințit când a povestit despre modul în care l-a cunoscut pe Cristiano

„Voi știți de la Georgina că l-a întâlnit pe Cristiano când a intrat în magazinul Gucci cu niște prieteni și fiul său, iar ea tocmai ieșea pe ușă, dar nu a fost așa. Când Cristiano a intrat în magazinul Gucci ne-am întors cu toții să ne uităm la el pentru că este un tip super înalt, iar doar cei care se ocupă de magazin servers astfel de clienți”, a spus Pablo, cel care susține că Georgina a făcut tot posibilul pentru a-i atrage atenția fotbalistului. „Nu au vorbit, dar după câteva săptămâni s-au văzut la o petrecere în care s-au cunoscut un pic mai mult.”