Stiri mondene

George Burcea, confesiuni dureroase despre copilăria sa! Prin ce momente difcile a trecut actorul: ”Îmi era teamă că o să fiu părăsit și abandonat”

George Burcea, confesiuni dureroase despre copilăria sa! Prin ce momente difcile a trecut actorul: ”Îmi era teamă că o să fiu părăsit și abandonat”
George Burcea și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre trecutul său! Uite prin ce clipe grele a fost nevoit să treacă actorul!

George Burcea este unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori din România. Deși fanii îl văd mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acelui zâmbet se ascunde o adevărată dramă. Încă din copilărie, protagonistul serialului „Wednesday” s-a confruntat cu probleme în familie. Mai exact, pe vremea când era doar un bebeluș, părinții săi au decis să se despartă, iar acest lucru l-a afectat extrem de mult. Invitat în cadrul emisiunii "În Oglindă" prezentată de Mihai Ghiță, îndrăgitul actor și-a deschis sufletul și a dezvăluit prin ce greutăți a fost nevoit să treacă de-a lungul vieții.

Mai mult, George Burcea a povestit cu lux de amănunte care a fost prima amintire din copilăria sa.

George Burcea, confesiuni dureroase despre părinții săi
George Burcea, confesiuni dureroase despre părinții săi[Sursa foto: Captură YouTube]

”Prima mea amintirie la cinci ani este cu George mic la o margine de sat unde stătea bunica, în stradă, strigând în toate cele patru puncte cardinale pe mama. Pentru că mama plecase de lângă noi, după comunism fiecare român pleca unde vedea cu ochii să facă bani și să fie bine familiei. Mama plecase în Turcia să muncească, timp de 20 de ani eu am blamat-o pe mama pentru decizia pe care a luat-o atunci de a ne lăsa, însă când am crescut am înțeles-o și am încercat să trec peste. O iubeam foarte mult pe mama, iubeam foarte mut verile când ea venea la noi acasă și stătea 2-3 luni, iar eu plângeam foarte mult si sufeream când ea pleca. În momentul când pleca, eu nu spunem nimic pentru că îmi era rușine și teamă. Îmi era teamă că o să fiu părăsit și abandonat total. Oricum eram abandonat de ea și de tata. Îmi era teamă că dacă o să-i spun ”Mamă nu îmi place că pleci 9 din 12 luni pe an” Îmi era frică că dacă îi spun asta se supără și nu o să mai vină deloc, așa că am prefet să nu-i spun. Mi-a fost prea frică!”, a spus George Burcea.

George Burcea, confesiuni dureroase despre părinții săi
George Burcea, confesiuni dureroase despre părinții săi[Sursa foto: Captură YouTube]

Motivul pentru care părinții actorului s-au despărțit: ”Violența domestică nu are ce căuta într-o familie”

În continuare, protagonistul serialului Wednesday” a dezvăluit detalii neștiute despre despărțirea părinților săi. Conform suselor sale, violența domestică, gelozia și băutura au distrus o relație de aproximativ 10 ani. 

”Povestea se leagă foarte mult cu acest roman, eu nu am scris acestă carte pentru a da în tatăl meu, pentru că așa cum este el, eu îl iubesc și încerc să-l iert. Eu am scris această carte pentru că eu cred foarte mult că violența domestică nu are ce căuta într-o familie. Motivul principal pentru care ei s-au despărțit după 10 ani de căsătorie a fost violența domestică. A fost foarte rav, copci în cap, oase rupte, mâini, picioare, alergat prin zăpadă cu patru copii în brațe, fugind prin noroi, lame la gât, tăiat de gât. Cu siguranță atât mama, cât și tata au avut partea lor de vină. Însă ceea ce știu foarte bine cu dovezi clare că violența domestică, gelozia și băutura, din păcate, au distru această relație”, a mai adăugat George Burcea.