Stiri mondene

Franco Gatti de la Ricchi e Poveri a murit la 80 de ani

Franco Gatti de la Ricchi e Poveri a murit la 80 de ani
Franco Gatti de la Ricchi e Poveri [Sursa foto: Facebook]
Franco Gatti de la Ricchi e Poveri a murit la vârsta de 80 de ani în urma unor probleme de sănătate pe care le avea de mai mulți ani.

Cântărețul și compozitorul italian Franco Gatti, interpretul „Sarà perché ti amo” cu grupul „Ricchi e poveri”, a murit la vârsta de 80 de ani, a anunțat marți presa din peninsula, Le Figaro. Franco Gatti avea probleme de sănătate de câțiva ani și s-a retras de pe scena muzicală în 2013, după moartea fiului său Alessio. Fiul artistului avea doar 23 de ani când a încetat din viață din cauza consumului de substanțe interzise.

Vestea tragică l-a îngenunchiat atât de tare încât nu a mai vrut să apară pe scenă alături de colegii săi. 

Franco Gatti de la Ricchi e Poveri a murit la 80 de ani
Franco Gatti de la Ricchi e Poveri [Sursa foto: Facebook]

„Colegii și prietenii mei continuă să lucreze. M-am oprit, pentru că nu am mai putut urca cu bucurie pe scenă”, mărturisea, atunci, Franco Gatti. 

Citeste si: A murit Franco Gatti, cântărețul din celebra trupă “Ricchi e Poveri” 

Grupul „Ricchi e Poveri” a făcut istorie de-a lungul timpului cu muzica sa 

Membrii trupei „Ricchi e Poveri” și-au arătat durerea după aflarea veștii. 

„O parte din viața noastră a dispărut. La revedere, Franco”, au transmis, într-un comunicat, componenții formației italiene Ricchi e Poveri.

Franco Gatti de la Ricchi e Poveri a murit la 80 de ani
Franco Gatti [Sursa foto: Facebook]

Grupul Ricchi e Poveri, născut în anii 1960 la Genova, a devenit celebru în Italia și în străinătate în anii 1970 și 1980, vânzând peste 20 de milioane de discuri de-a lungul carierei sale. Sarà perché ti amo, cântată de Angela Brambati, Angelo Sotgiu și Franco Gatti, a fost lansată în 1981 și, patru ani mai târziu, a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului L’Effrontée de Claude Miller, cu Charlotte Gainsbourg.