Stiri

Forever Hit 2021, evenimentul toamnei la București. Ce artiști vor urca pe scenă și cât va fi biletul?!

Forever Hit 2021, evenimentul toamnei la București. Ce artiști vor urca pe scenă și cât va fi biletul?!
Forever Hit 2021, evenimentul toamnei la București. Ce artiști vor urca pe scenă și cât va fi biletul?! [Sursa foto: Forever Hit ]
Forever Hit 2021 este unul dintre evenimentele care au loc toamna aceasta. Se va desfășura pe Arena Națională și ai ocazia să întâlnești artiști de top.

Dacă melodii ale artiștilor Sandra, Nana, Jenny de la Ace of Bace sau Doctor Alban te țin în priză până în zori, înseamnă că nu trebuie să ratezi evenimentul care va avea loc în această toamnă la București.

Forever Hit 2021 este programat să se desfășoare pe 18 septembrie 2021, la București iar pe scenă vor urca: Sandra, Haddaway, Alphaville, Snap, Modern Talking, Doctor Alban, Technotronic, aceștia fiind doar o parte dintre artiștii care vor veni la București pentru a face spectacol.

Fanii muzicii ‘80 și ’90 așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment, mai ales că Arena Națională se va transforma în cea mai mare discotecă din Europa. 

De unde se pot achiziționa bilete pentru Forever Hit 2021 

Biletele pentru festivalul Forever Hit 2021 pot fi achiziționate online, de pe site-ul bileteacum.ro. Iată care sunt prețurile și pentru ce pachete poți opta.

  • card de acces în zona VIP: 100 de euro (499 lei)
  • card de acces Categoria I: 80 de euro (399 lei)
  • card de acces Categoria II: 60 de euro (299 lei
  • card de acces Categoria III: 40 de euro (199 lei)