Stiri mondene

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, declarații surprinzătoare despre regina pop: "Este extrem de posesivă, m-a controlat toata viața!"

Lourdes Leon
Fiica Madonnei, Lourdes Leon, declarații surprinzătoare despre regina pop [Sursa foto: Profimedia]
Lourdes Leon, fiica Madonnei, a vorbit despre relația neobișnuită pe care o are cu mama ei.

Leon, care este primul copil al Madonnei, a dezvăluit că uneori, se simțea copleșită de nevoia constantă de control a mamei sale.

Mama este obsedată de control și m-a controlat întreaga viață”, a spus Lourdes, cunoscută cu numele de scenă Lola. „Aveam nevoie să fiu complet independentă de ea imediat după absolvirea liceulu i”, a dezvăluit tânăra.

Leon și-a căutat independența financiară la o vârstă fragedă, plătindu-și propria școlarizare și ulterior închiriind un apartament în Brooklyn. În ciuda faptului că simte nevoia de a fi independentă, ea a dezvoltat mai multă apreciere pentru munca grea și dedicarea mamei sale. „ Este probabil cea mai ambițioasă și muncitoare femeie pe care am văzut-o vreodată ”, a adăugat ea.

Cred că mama i-a văzut pe toți acești copii ai unor oameni faimoși și și-a spus 'Copiii mei nu vor fi așa.'

Eu cred că dacă părinții îți plătesc diferite lucruri, le oferă un avantaj asupra ta
”, a mai spus Lola.

Citește și: Madonna, în doliu! Directorul muzical Seymour Stein care a făcut-o celebră pe artistă a murit la vârsta de 80 de ani. Pierderea lui a stârnit multă tristețe la Hollywood

Fiica Madonnei, Lourdes Leon
Fiica Madonnei, Lourdes Leon, declarații surprinzătoare[Sursa foto: Hepta]

Leon a dezvăluit că mama sa a încurajat-o să își extindă cariera dincolo de modeling

Mama este foarte insistentă și vrea să mă gândesc la lucrurile pentru care vreau să fiu recunoscută, în afară de aspectul fizic. Nu vreau ca oamenii să mă cunoască numai după aspectul fizic. Nu este ceva rea l”, a declarat Lourdes.

Din punct de vedere financiar, modelingul este o decizie inteligentă. Îmi place să mă implic în campanii și o fac, astfel că nu sunt doar model și atât ”, a mai spus ea.

Citește și: Madonna, în doliu! Fratele ei cel mare, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani

Lourdes Leon spune că este pasionată de dans, modă și estetică, dar este indecisă cu privire la o carieră în actorie.

Nu știu încă ce simt pentru actorie. Actorii mă enervează și nu pot sta în preajma lor”, a declarat ea. Fiica Madonnei a mai spus că poate cânta, dar nu este pasionată de muzică.

„Nu mă interesează acest domeniu. Poate pentru că este ceva comun la noi acasă ”, a adăugat modelul.

Leon a lăudat talentul mamei sale

Leon a lăudat talentul mamei sale, spunând că recunoaște cât de influentă și uimitoare este, cât de multă putere le oferă altor femei și cât este de avangardistă.

Nu am înțeles pe deplin asta până când nu am realizat importanța de a oferi putere și încredere și ce înseamnă să fii femeie. Este probabil cel mai muncitor om din câți am văzut până acum. Din păcate nu am moștenit asta. Am moștenit obsesia ei pentru control, dar nu și etica legată de muncă