Stiri

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume și le-a tăiat pentru prima dată după 30 de ani!

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume și le-a tăiat pentru prima dată după 30 de ani
Femeia cu cele mai lungi unghii din lume și le-a tăiat pentru prima dată după 30 de ani [Sursa foto: People ]
Ayanna Williams a decis să renunțe la unghiile sale după 30 de ani! Cum au fost tăiate și cum arată acum?!

Ayanna Williams a intrat în cartea recordurilor ca fiind femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Fosta deținătoare a recordului a câștigat acest titlu în 2017, la acel moment unghiile sale 5,7 metri lungime. Pentru a le putea înreține avea nevoie de două sticle de ojă și 20 de ore pentru a putea să finalizeze manichiura. Înainte de a și le tăia și le-a măsurat: aproape 9 metri aveau unghiile sale.

Pentru această operațiune, Ayanna a mers la un cabinet specializat, unde medicul a folosit un „instrument electric rotativ”

Despre acest subiect au vorbit și Mișu și Ștefan în emisiunea Uzina de Dume. 

Femeia cu cele mai mari unghii din lume: Cu sau fără unghii, eu tot o regină sunt!

Femeia a recunoscut că avea emoții cu privire la acest moment important din viața sa, mai ales că și-a crescut unghiile acestea timp de 28 sau 29 de ani.

„Sunt gata pentru o nouă viață. Știu că îmi va fi dor de ele, dar este timpul să le las să plece. Am obosit să le țin. Cu sau fără unghiile mele, voi continua să fiu o regină. Unghiile mele nu mă fac pe mine, eu le fac pe ele”, spune Ayanna.

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume și le-a tăiat pentru prima dată după 30 de ani
Femeia cu cele mai lungi unghii din lume și le-a tăiat pentru prima dată după 30 de ani[Sursa foto: People ]

Femeia a spus că a decis să-și taie unghiile pentru că devenise foarte greu să mai îndeplinească anumite sarcini.

„Trebuia să fiu foarte, foarte atentă cu mișcările. Așa că, de obicei, în mintea mea, mă pregăteam deja pentru următorul pas pe care trebuie să-l fac pentru a mă asigura că nu mă rănesc cu unghiile- sau să nu le rup. Sunt entuziasmată de tăierea unghiilor pentru că aștept cu nerăbdare noi începuturi”, a mai dezvăluit Ayanna. 

Ayanna spune că nu-și va mai lăsa niciodată unghiile așa mari și că unghiile tăiate vor fi expuse la muzeul Ripley's Believe It or Not din Orlando, Florida, informează People