Stiri mondene

Feli este „Invitatul de 12” de duminică, 4 iulie, în emisiunea lui Cosmin Cernat

Feli este „Invitatul de 12” de duminică, 4 iulie, în emisiunea lui Cosmin Cernat
Feli, artista cunoscută pentru participarea sa în cadrul unui concurs de talente, se debracă de secrete la „Invitatul de 12”, duminică, 4 iulie.

Feli, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, s-a lansat pe piața muzicală după participarea sa în cadrul unei competiții muzicale. Artista a ales să meargă la acea vreme în echipa lui Marius Moga, însă ulterior a legat o prietenie foarte fumoasă cu Smiley. Ba mai mult de atât, Feli colaborează cu Smiley pentru majoritatea pieselor sale. 

Feli este „Invitatul de 12” de duminică, 4 iulie, în emisiunea lui Cosmin Cernat

„Smiley este fratele meu din alte vieți. Este unul dintre puținii oameni cu care artistic am o chimie imensă. El este unul dintre oamenii pe care îi prețuiesc și respect foarte mult. E un om foarte bun. My kind of human”, a declarat Feli. 

Cu toate că spune în cadrul unui interviu VIVA! că Smiley este fratele ei din altă viață și că are o relație foarte bună cu el, Feli îi mărturisește lui Cosmin Cernat că este o persoană dificilă. Spune că starea ei de spirit diferă de la o zi la alta și munca ei este ghidată de această stare. 

„Cine zice că e uşor de trăit cu mine, minte. E destul de greu să lucrezi cu mine şi să trăieşti cu mine pentru că eu sunt pe moduri. Astăzi dacă mă trezesc fericită, eu eman 100%. Dacă mă trezesc nasol, eman 100%, nu știu mijloc”, este o parte din interviul pe care veți avea ocazia să-l auziți duminică pe frecvențele Impuls. 

Cine este Feli?! Artista este invitata lui Cosmin Cernat la „Invitatul de 12”

Feli a participat la „Vocea României” în 2012 și spune despre acest show că i-a schimbat întregul curs al vieții. Însă înainte de a deveni cunoscută prin prisma acestui concurs, Feli a debutat cu trupa pop-rock Aliens, unde a fost atât solistă cât și compozitoare, colaborând ulterior cu Edi Schneider cunoscut ca Dj Phantom, pentru ca apoi să se îndrepte spre genul hip-hop, unde a avut colaborări cu Grasu XXL, Puya și Guess Who. 

Feli este „Invitatul de 12” de duminică, 4 iulie, în emisiunea lui Cosmin Cernat

În 2015 a lansat „Creioane Colorate”, piesă care s-a bucurat de un real succes. Feli și-a lansat primul album, „Eu sunt Feli”, în 2017, iar în 2018 a participat la selecția națională pentru Eurovision și s-a clasat pe locul al treilea, cu piesa „Bună de iubit”. În același an a fost coopatată și ca jurat în cadrul unei emisiuni de talente.