Muzica

Fanii Innei din toată lumea sunt înnebuniți după melodia „Read my lips”

Fanii Innei din toată lumea sunt înnebuniți după melodia „Read my lips”
Inna a lansat în urmă cu o lună melodia „Read my lips” alături de Farina, care a făcut furori în toată lumea.

Inna a lansat melodia „Read my lips” în colaborare cu Farina, iar fanii din toată lumea sunt în extaz. 

„Read my lips” a fost introdusă în foarte multe playlisturi mari de pe Spotify, Deezer, Apple Music și Tidal din țări precum Columbia, Mexic, Polonia, Turcia, Italia, Rusia, Spania, Nigeria, Elveția, Japonia, Franța, Anglia.

Single-ul lansat de Inna și Farina este o combinație de stiluri muzicale: pop, reaggaeton, trap, fiind compusă de Sean Fischer, Elsa Curran, Lilian Caputo, Britt Burton, Farina Pao Paucar Franco ”Farina” și produsă de French Braids și Alexandru Cotoi. 

Inna a lansat Read my lips, în colaborare cu Farina. Primele declarații ale artistelor 

„Sunt entuziasmată să lansez ”Read My Lips”, mai ales pentru că o am alături de mine pe Farina, o super artistă, my latino girl. Let’s get this party started!”, a declarat INNA.

La fel de entuziasmată s-a declarat și Farina care a declarat că simte colaborarea dintre ea și Inna ca fiind una foarte puternică. 

„Este o reușită imensă pentru cariera mea să am o colaborare cu INNA, regina muzicii dance și simt că este o combinație foarte puternică, plină de forță, senzualitate, lucruri care ne caracterizează pe amândouă. INNA este genul acela de artist care inspiră cu totul: vocea unică, piesele ei, versurile ei. Este și un fashion icon și sunt onorată să lansăm ”Read My Lips” împreună”, a spus și Farina.

În doar 11 zile de la lansare melodia a strâns 9 milioane de vizualizări, iar Inna a făcut o întâlnire în mediul online cu fanii ei dn toată lumea.

Fanii artistei din țări precum =Brazilia, Anglia, Germania, Mexic, India sau Statele Unite ale Americii au vizionat videoclipul, au ascultat piesa și s-au declarat încântați de calitate, de ținute și de decoruri.