Stiri mondene

Familia Beckham va fi subiectul unui documentar Netflix

Familia Beckham
Victoria și David Beckham, dar și copiii lor, vor fi subiectul unui documentar comandat de Netflix.

Valoarea contractului semnat se ridică la 20 de milioane de dolari și documentarul va cuprinde mai multe momente din viața fotbalistului, dar și a familiei sale.

Evoluția carierei lui David Beckham va fi documentată prin fotografii și înregistrări video personale, care nu au mai fost publicate niciodată până acum, dar și prin mărturii ale unor prieteni şi foşti colegi de la echipele la care a jucat, informează The Sun. 

Documentarul familiei Beckham va scoate la iveală imagini și informații nebănuite 

Filmul, care va fi co-produs de Studio 99 al lui David Beckham, va face şi o cronologie a relaţiei lui cu Victoria Adams, cunoscută în trecut ca Posh Spice.

Familia Beckham

De altfel, vor fi prezentate și imagini de familie din arhiva personală, surprinse la diverse sărbători de familie, dar și imagini de la primele întâlniri ale celor doi soți.

„Familia lui David Beckham are o arhivă masivă. Își documentează cu mândrie cariera de când era copil și au păstrat toate ziarele locale, dosarele școlii și fotografiile echipei de-a lungul anilor”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Show-ul va cuprinde, de asemenea, și elemente din viața curentă a lui David Beckham, cu întreprinderile globale de afaceri, dar și cu viața de familie.

David Bechkam și fiica lui, Harper Seven

De asemenea, vor fi si interviuri în exclusivitate cu membrii familie, inclusiv cei patru copii: Brooklyn (21 de ani), Romeo (18 ani), Cruz (15 ani) și Harper Seven (nouă ani).

S-a mai aflat că filmula va începe cu un joc de fotbal dintre David și tatăl lui, Ted.

Atât Netflix, cât și David și Victoria Beckham au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.