Lansări muzicale

F.Charm a lansat videoclipul piesei „Timpul e un dar”, în colaborare cu Dan Healy

F. Charm a lansat videoclipul piesei „Timpul e un dar”
F. Charm [Sursa foto: Facebook]
F.Charm și Dan Healy, colaborare inedită! Artiștii și-au unit vocile și au lansat piesa „Timpul e un dar”. Uite cum arată videoclipul piesei!

De-a lungul carierei sale în industria muzicală, artistul a reușit cu fiecare piesă lansată să cucerească publicul cu beat-uri inedite, având în repertoriu melodii apreciate de public. F.Charm a revenit în fața fanilor cu o nouă producție muzicală, la fel ca celelalte piese. Artistul a transmis un mesaj profund, spunând că oamenii trebuie să prețuiească și să fie recunoscători pentru timpul petrecut pe pământ.

În colaborare cu actorul scoțian Dan Healy, F.Charm

a lansat piesa „Timpul e un dar”, iar videoclipul a fost regizat de Bobby Barbacioru.

F.Charm, de nerecunoscut în videoclipul „Timpul e un dar”

Îndrăgitul cântăreț a reușit să-și șocheze fanii prin intermediul unui nou look în videoclipul „Timpul e un dar”, pentru că și-a schimbat înfățișarea, F.Charm a fost de nerecunoscut. Totodată, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de YouTube, artistul a ținut să le explice tuturor care este mesajul noii sale piese.

F.Charm
F. Charm[Sursa foto: Captură YouTube]

„Într-un mediu post apocaliptic, un înger şi un doctor umblă din loc în loc pentru a salva viața ce a mai rămas şi a duce tratative la masă cu moartea. Moartea nu pierde niciodată, ea este singurul lucru cert promis de la naştere. Ca un suflet muribund să traiască, ea primește altul în schimb, căci a trăi înseamnă timp, a avea viață înseamnă timp, a iubi înseamnă timp.

Timpul este unul dintre darurile cele mai de preț lăsate omului  "de la primul aer în plămâni".
Ceea ce vizionezi nu este un film, nu este un videoclip, nu este nici măcar o piesă, este mai presus de cele enumerate. Este lecția de viața şi momentul adevărului. Valorile vieții stau în lucruri ce țin de interior, nicidecum de iluziile pe care le consumăm zilnic, iar când ajungem la capătul drumului și realizăm, singurul lucru pe care-l cerem pentru a repara tot ce am trăit este TIMPUL!”, a scris F.Charm.