Stiri mondene

EXCLUSIV! Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică: "Dacă nu era mama, nu mă băgam într-un business"

Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică
Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică [Sursa foto: Facebook, captură YouTube/ colaj Radio Impuls]
Radu Ștefan Bănică a fost duminica aceasta în studio-ul Radio Impuls pentru un interviu sincer în emisiunea lui Cosmin Cernat. Artistul face dezvăluiri impresionante despre viața personală, carieră și nu numai.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Radu Ștefan Bănică a moștenit talentul și carisma tatălui său, călcându-i pe urme încă de la o vârstă fragedă. Absolvent de Actorie, actor pe marile scene ale teatrelor, antreprenor și cântăreț în paralel, fiul lui Ștefan Bănică Jr. are un succes demn de invidiat. Nu și-a dorit niciodată ca oamenii să îl judece prin prisma părintelui său, din acest motiv a făcut tot ce a putut pentru a se face remarcat prin propriile forțe.

Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică[Sursa foto: Facebook]

Radu Ștefan Bănică, invitatul lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls și Kanal D2

Să nu uităm că Radu a moștenit talentul tatălui său, dar a fost crescut de mama lui, Camelia Constantinescu, fiind o femeie distinsă, cu o frumusețe evidentă, deloc stridentă. Naturalețea și eleganța se citesc pe chipul ei, pe care trecerea timpului nu a lăsat deloc semne.

Față în față cu Cosmin Cernat, Radu Ștefan Bănică a făcut dezvăluiri despre perioada copilăriei, oamenii care i-au schimbat viața și, nu în ultimul rând, muzică. La un moment dat, tânărul a vorbit, vizibil încântat de subiect, despre mama sa, fiind sprijinul lui total în business. Este vorba despre o cafenea care se află în centrul Bucureștiului.

"Am un mare noroc cu mama mea. Este un sprijin total pe partea de cafenea, dacă nu era mama, nu cred că mă băgam într-un business.

Acum 2 ani când am intrat în el, eu nu eram așa ocupat, avusesem și eu o emisiune și făcusem niște bănuți. Vara asta nu am avut timp, nu am ajuns foarte des pe acolo. Am avut-o pe mama, ea este și profi pentru că a mai avut niște restaurante", ne-a spus Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică, invitatul lui Cosmin Cernat
Radu Ștefan Bănică, invitatul lui Cosmin Cernat[Sursa foto: captură YouTube ]

View this post on Instagram

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică au trăit o frumoasă poveste de dragoste acum mai bine de două decenii. Mai mult, ea a fost singura iubită a actorului care nu făcea parte din lumea mondenă, așa cum au fost fostele soții Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, dar și actuala nevastă, Lavinia Pîrva. Ștefan Bănică și Camelia s-ar fi despărțit din cauza infidelității artistului, dar și a bătăilor pe care acesta i le-ar fi aplicat iubitei sale. Ulterior, ea și-a refăcut viața cu un medic stomatolog. Totuși artistul a rămas mereu foarte apropiat de fiul său, pe care l-a susținut în tot ceea ce a făcut și l-a invitat de mai multe ori pe scenă în concertele lui, mai ales că acesta i-a moștenit talentul din plin.

Radu Ștefan Bănică și tatăl său
Radu Ștefan Bănică și tatăl său[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cred că e mândru că numele lui a fost dus mai departe cu respect” Ştefan Bănică Jr, tablou de familie pe scenă alături de Violeta şi Radu